Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Poznat uzrok velikog požara u Čakovcu, policija traži počinitelja

Čakovec: Vatrogasci obavljaju nadzor na izgorjelom skladištu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
02.07.2021.
u 10:29

Materijalna šteta će se utvrditi po zaprimanju odštetnih zahtjeva.

Uzrok požara  u Ulici dr. Ivana Novaka u Čakovcu bio je otvoreni plamen nepoznatog izvora, dakle poduzeta ljudska radnja, u drvenoj građevini, izvijestila je danas PU međimurska. Požar se potom proširio na drveni objekt i metalno skladište tvrtke sa sjedištem u Čakovcu te drveni objekt sa sušenom drvenom građom, raznom metalnom robom i pogonskom linijom za plastifikaciju.

Drveni objekti su u potpunosti izgorjeli, kao i inventar metalnog skladišta. Od intenziteta plamena nagorjeli su susjedni objekti, proizvodni pogon tvrtke, popucala su prozorska stakla na okolnim objektima i drugo.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledao požar u Čakovcu 

U požaru nije bilo ozlijeđenih građana, a troje vatrogasaca zatražilo je liječničku pomoć zbog respiratornih smetnji. Materijalna šteta će se utvrditi po zaprimanju odštetnih zahtjeva.

U gašenju požara sudjelovao je 21 vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca s pet vozila i 106 vatrogasaca dobrovoljnih vatrogasnih društava s 21 vozilom. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku poradi počinjenja teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Podsjećamo, požar je izbio u utorak oko 19.15 sati.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
14:59 02.07.2021.

tak se čisti teren za nekog tko će tu izgraditi nešto, da se to dogodilo u zg-u pod patronatom poznatog nam pokojnika, rekla bih da se radi o nekom neboderu ili fontani.... ali ovo je ipak čakovec.

OK
okvals54
10:55 02.07.2021.

Tko je podkurio?Brazilci iz Male Subotice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije