Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjeva po kafićima

VIDEO Ne skriva svoj talent: Milan Bandić ponovno snimljen kako pjeva gangu

Milan Bandić
Foto: Screenshot
1/2
23.02.2020.
u 19:49

U posjedu smo još jedne snimke na kojoj Bandić pjeva tradicionalnu hrvatsku narodnu pjesmu, a i ovaj put je snimljen u jednom kafiću, samo u drugom društvu

Nakon što je u prosincu prošle godine u javnost procurio video zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kako pjeva gangu, talent je to koji prvi čovjek hrvatske metropole očito ne skriva.

U posjedu smo još jedne snimke na kojoj Bandić pjeva tradicionalnu hrvatsku narodnu pjesmu, a i ovaj put je snimljen u jednom kafiću, samo u drugom društvu.

U nastavku poslušajte kako je to ovoga puta zvučalo.

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
20:35 23.02.2020.

Da to je on. Zato i ne glasam za njega.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
22:16 23.02.2020.

Vrhunac kulture i umjetnosti!

DO
doktorica
21:02 23.02.2020.

Prestrašno,ali šta očekivati od nekog kamenjara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije