Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svaku pohvalu

VIDEO Naši vozači su naučili lekciju. Stvorili hitni koridor za prolazak vatrogasaca

vatrogasci
Foto: Vatrogasci - Oni su naši Heroji
1/10
28.07.2019.
u 14:37

Vozači su postali savjesni i naučili što je hitni koridor

Kada se na autocesti A1 nedavno zapalio automobil i vatrogasci su krenuli u intervenciju, vozači na cesti nisu se micali ili jednostavnu nisu znali gdje bi se pomaknuli pa su otežali vatrogascima odlazak na intervenciju

Snimka vatrogasaca koji jure u Šibenik koja he objavljena na Facebook stranici Vatrogasci - Oni su naši Heroji - pokazuje da su naši vozači postali savjesni... i naučili što je hitni koridor.

"Hitni koridor danas na putu prema Šibeniku..."

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:09 28.07.2019.

Svaka čast svima!!

WP
W_P38
15:37 28.07.2019.

...alo, ovo nije hitni koridor... što rade vozila na zaustavnoj traci? Mnogima treba i opet "nacrtati" i ponovo objasniti - u koju stranu na voznim trakama, moraju pomaknuti vozila...

LA
larala
08:33 29.07.2019.

baš da su naučili, ne bi rekla. uspoređujete stvaranje koridora na cesti sa dvije trake i na cesti sa 3 trake..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije