Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BUSU

VIDEO Rasistički umirovljenik putnicima govorio da su majmuni, oni ga napali

Foto: Screenshot/YouTube
1/4
09.09.2020.
u 17:58

- Dobio je što je zaslužio - napisao je na Instagramu putnik koji je i objavio snimku

Nakon što je umirovljenik u sjevernom Londonu imao rasistički ispad prema skupini tamnoputnih putnika pri čemu im je govorio da su 'majmuni', završio je s modricama na licu nakon što je zamahnuo šakama prema njima. 

Snimka sukoba, koji se dogodio u busu na području četvrti Edgaware jučer oko 18 sati, objavljena je na internetu i izazvala je burne reakcije javnosti. 

Na snimci se vidi trenutak kad umirovljenika optuže da je nazvao tamnopute putnike 'majmunima', što on potvrdi s riječima: - Da, ti si majmun. 

Drugi putnici pokušavali su stati između dvije strane posvađane strane i smiriti situaciju, pritom pokušavajući nagovoriti tamnopute putnike da napuste bus. Međutim, prije nego što su napustili bus došlo je do još jedne žestoke razmjene riječi nakon koje se umirovljenik ustao i zamahnuo šakom prema putnicima. 

Nakon toga zadobio je par udaraca u glavu, uslijed čega je 'zaradio' šljivu na oku i kvrgu na glavi. 

Snimku sukoba objavio je jedan od putnika u busu tvrdeći kako je umirovljenik verbalno vrijeđao skupinu mladih putnika na rasnoj osnovi govoreći im da su 'majmuni'. Naveo je kako je u trenucima prije nego što je došlo do fizičkog sukoba vozač autobusa zvao policiju zbog starijeg muškarca, no nakon što je došlo do sukoba savjetovali su im da napuste bus.  

- Dobio je što je zaslužio - napisao je na Instagramu gdje je i objavio snimku, prenosi Daily Mail. 

Komentara 57

ST
stefj
18:12 09.09.2020.

Eh da, kako opravdati mlaćenje starca... A kada se vrijeđa policajac, pa policajac pukne, onda je policajac kriv...

DU
Deleted user
18:40 09.09.2020.

Nakon toga zadobio je par udaraca u glavu, uslijed čega je 'zaradio' šljivu na oku i kvrgu na glavi. ..... kažu za ovoga starca ponosni potpisnici ovoga texta ......

DU
Deleted user
18:46 09.09.2020.

Totalni solidaritet sa gospodinom. Covjek je zivi svjedok unistenja zemlje i nacina zivota od strane multikulti elita, a kada to primjeti onda ga istuku. A za ove dezurne "demokrate" i "humanuste" - tko je i kada imao prilike glasati da se milijune ovih Crnaca i Islamista pusti u Europu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije