Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maltretiranje

VIDEO Iživljavali se nad nemoćnom staricom i sve snimali!

vrte staricu
Foto: Youtube Screenshot
1/2
05.04.2014.
u 09:32

Nakon što je sve zabilježila kamera i snimka se pojavila na internetu, rumunjska policija istražuje slučaj i traga za muškarcima koji su se iživljavali na jednoj starici.

Nakon što je sve zabilježila kamera i snimka se pojavila na internetu, rumunjska policija istražuje slučaj i traga za muškarcima koji su se iživljavali na jednoj starici.

Snimka je navodno snimljena u selu Jilava u Rumunjskoj a na njoj se vidi jedan od huligana kako nasred ceste vrti uplašenu staricu u krug, dok se drugi smiju i šale, javlja  Metro.

>> Nogometni huligani u Danskoj dogovorili brutalnu tučnjavu

Komentara 9

Avatar putinthegreat
putinthegreat
12:11 05.04.2014.

I ove je EU primila oberučke, blago njihovoj sreći nikada im s njima neće biti dosadno!

Avatar frtro
frtro
13:16 05.04.2014.

debilizam žešći

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
22:48 05.04.2014.

E bas su frajeri..izivljavali se na bakici...tipicno za novu omladinu,samo smiju na stare i slabije od sebe.Nemaju ja..ja za tucu nego samo za prebijanje...ogavno,..sto ne naletise na mene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije