Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ugrozili brojne živote

VIDEO Potez mladića zgrozio mnoge: 'Kako glupa i opasna stvar, mogli su nekoga ubiti'

Mladi ispaljivali vatromet na automobile
Foto: Screenshot
1/4
20.10.2020.
u 16:54

Vatromet je eksplodirao točno iznad haube jednog automobila koji je potom nastavio voziti, no sve oko njega je zaiskrilo

Skupina mladih osoba ispaljivala je u subotu navečer u Birminghamu vatromet na automobile koji su prolazili i tako ih ozbiljno ugrozila. 

Vatromet je eksplodirao točno iznad haube jednog automobila koji je potom nastavio voziti, no na snimci objavljen na društvenim mrežama vidljivo je kako je sve oko automobila zaiskrilio. 

Nakon objave videa, skupinu mladih mnogi su kritizirali

VIDEO Mladi ispaljivali vatromet na automobile

"Ovo je moglo katastrofalno završiti. Kada će naučiti da vatromet nije igračka", "Na kojem planetu ovo podrazumijeva zabavu", "Kako glupa i opasna stvar, mogli su nekoga ubiti", neki su od komentara, prenosi Metro News

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Primarius
Primarius
10:36 21.10.2020.

ah ti Angelini inžinjeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije