Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Mlada Ruskinja ima prilično opasan hobi: Obuče odijelo šišmiša i surfa na vlakovima

Iako je dobila dosta kazni, kaže da se mnogi policajci zanimaju za njen hobi. Kaže kako je za neke to hobi, a za druge izvor adrenalina.
02. listopada 2016. u 13:17 8 komentara 4890 prikaza
kobzarro
Foto: screenshot/youtube

Ruskinja nadimka Kobzarro ima neobičan hobi koji bi mnogima sledio krv u žilama, a sve je počelo zbog njenih roditelja koji su joj određivali stroga pravila života.

Kobzarro (19) oblači kostim šišmiša i penje se na vlakove na kojima surfa. Ona je toliko posvećena svom hobiju da rijetko ulazi u vagone, čak i kada je vani zima. Zbog svoje je strasti nekoliko puta došla u sukob s policijom, no nikada nije bila ozbiljnije kažnjena osim novčano.

- Moji roditelji su vrlo strogi i kada sam bila dijete ponašali su se previše zaštitnički. Morala sam živjeti po njihovim pravilima i govorili su mi što je ispravno za mene. Uvijek su me inspirirali ljudi koji stvaraju svoja pravila i pomiču granice - kazala je Kobzarro, prenosi Daily Mail.

Kaže kako se osjeća kao da je izašla iz zatvora od kada je otišla studirati u Veliku Britaniju. Ovim se hobijem počela baviti kada je na internetu otkrila zajednicu koja se bavi surfanjem na vlakovima. 

Hobijem se počela baviti s 15 godina, a vlakove je dobro proučila kako bi znala što ne smije dirati i na koje se ne smije penjati.

- Surfanje vlakovima za mene je specijalna vježba. Osjećam nalet snage i slobode koja mi oslobađa um. Uvijek mi glavom prolaze zanimljive misli dok surfam. I ovo je još alternativna i besplatna forma putovanja - kazala je Kobzarro.

Iako je dobila dosta kazni, kaže da se mnogi policajci zanimaju za njen hobi. Kaže kako je za neke to hobi, a za druge izvor adrenalina. 

>> Skok sa 7600 metara bez padobrana

Župnik
zbog korone
Župnik u pismu vjernicima: Domove sami blagoslovite, a nama samo uplatite novac na račun
HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'
 • Avatar Mordekaiser
  Mordekaiser:

  a ludakinje majko moja mila

 • siki_miki:

  prilicno opasno, visokonaponski kablovi metar-dva iznad glave...

 • dj5:

  Prvo sam pomislio da ima posebno odijelo i da koristi strujanje zraka kako bi stvarno lebdjela a ona se nakači na neku šipku i glumi da leti. Imbecilno.