Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOBIŠAO STRELJANU

VIDEO Milanović: 'Nije da nisam htio zapucati, ali to je trash'

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/13
02.06.2020.
u 14:19

Milanovića su novinari upitali zašto prilikom posjeta nije otišao streljanu i probao pucati kao što to većina gostiju ovdje napravi.

Predsjednik Zoran Milanović posjetio je u utorak tvornicu oružja HS Produkt u Karlovcu i obišao proizvodne pogone tvrtke, nakon čega je novinarima dao izjavu.

"Vlasnici i menadžeri ovdje su razmišljali outside the box", rekao je Milanović na početku te dodao da je riječ o kompaniji koja je uspješno i u teškim uvjetima uspjela plasirati svoje proizvode na najzahtjevnija tržišta svijeta.

"Puške i pištolje HS Produkta nose hrvatski vojnici, a to smo svi imali priliku vidjeti nedavno kada se obilježavao Dan Hrvatske vojske. Počasno-zaštitna bojna nosi ovo oružje. Tvornica koju sam posjetio proizvodi ubojita sredstva, neki bi zbog toga mogli dignuti obrvu, ali i Švedska proizvodi i prdaje ogromne količine naoružanja. Rekao bih da je ovo uz Sumamed odnosno Azitromicin jedan od najznačajnijih uspjeha hrvatske pameti i hrvatske industrije. Svatko u svijetu tko poznaje oružje i bavi se takvom tematikom čuo je za HS Produkt. Hrvatski pištolji se prodaju u slobodnoj prodaji u SAD-u i sigurno je riječ o najkvalitetnijem oružju", izjavio je Zoran Milanović. 

1/13

Dodao je kako je u posjetu HS Produktu već jednom bio kao premijer da kompaniju i njezine vlasnike izrazito cijene jer su bez državne pomoći i razno raznih intervencija uspjeli napraviti uspješnu poslovnu priču. 

"Ova tvornica radi i djeluje praktički bez pomoći države već 30 godina, a sukladno tome rastao je i jedan brend za kojeg svatko danas zna. To je davno samo još pošlo za rukom Plivi. Iza HS Produkta su ogromni uspjesi, ogromne marže i ogromne zarade koje su ostvarili bez ikakvog državnog pogodavanja. Koliko sam primijetio dosta proizvodnih procesa je automatizirano pa ne radi mnogo ljudi. To je možda šteta, ali vrijeme je takvo, ali plaćaju visoke poreze i na jedan način pridonose društvu", zaključio je predsjednik. 

Milanovića su novinari upitali zašto prilikom posjeta nije otišao streljanu i probao pucati kao što to većina gostiju ovdje napravi.

"To je trash. Moj posao nije da pucam, ali nije da nisam poželio", dodao je Zoran Milanović. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZE
Zambija export-import
14:49 02.06.2020.

Zadnji put kad je imao posla s oružjem je pao na glavu s transportera, posljedice su i dalje vidljive, prema tome...mada, ni prije nije bio neki inteligent.

CB
cro.bos.
14:58 02.06.2020.

On je zalutao na Pantovčak. Iz osvete prema Josipi.

BL
bluescreen
14:57 02.06.2020.

Sami neka ne skače s Patrije.. to nije trash.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije