Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA DOBAR UKUS

VIDEO Medvjed 'provalio' u luksuzni automobil, ono što su kasnije otkrili još ih više šokiralo

Medvjed u akciji
Foto: Screenshot
28.05.2020.
u 10:41

Snimka nestašnog medvjeda u akciji ubrzo se proširila društvenim mrežama.

Skupina prijatelja uputila se na izlet u Sjevernu Karolinu, a ubrzo su ostali šokirani kada su pored automobila ugledali velikog medvjeda.

Naime, medvjed je 'provalio' u jednog od njihovih automobila, tj. u srebrni Mercedes.

Prvo su primijetili da se mota oko luksuznog automobila i pokušali su ga otjerati, ali bezuspješno. Medvjed je otvorio prednja vrata automobila, a oni su počeli vrištati. Medvjed se preplašio i na kraju ipak otišao. 

Ipak, kada su se vratili kod automobila, otkrili su da je medvjed već 'provalio'. U automobilu su našli otiske za koje su posumnjali da su njegovi. Snimka nestašnog medvjeda u akciji ubrzo se proširila društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije