Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMIO TVORNICU

VIDEO Mate Rimac odgovorio kritičarima: 'Evo, ajmo prebrojit na koliko auta radimo'

Zagreb: Obilazak proizvodnog pogona Rimac grupe u Jankomiru
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/4
27.10.2023.
u 13:14

Nakon komentara koji su osvanuli ispod oglasa za posao kojeg je objavio, Mate Rimac odlučio je odgovoriti kritičara i izbrojati koliko točno automobila imaju u pogonu

Mate Rimac prošloga je tjedna objavio oglas u kojem traži više od 50 lakirera koje bi obučavali u sklopu Bugatti Rimac Painting Akademije. Za vrijeme obuke koja bi trajala 6 do 9 mjeseci, kandidati će biti i plaćni i u radnom odnosu, a nakon toga se očekuje kako bi bili i zaposleni u Rimac Kampusu u Kerestincu. Dok su neki komentirali kako bi se za to vratili i iz Njemačke, Rimac se ovog petka osvrnuo i na one koji su pitali što će svi ti lakireri raditi na ''jednom automobilu godišnje''.

Rimac je zato odlučio snimiti video iz svoje tvornice i nabrojati koliko automobila je trenutno u njihovom pogonu. Video je započeo s galerije za koju kaže da mu je ''najdraže mjesto u tvornici'' jer može vidjeti cijelu proizvodnju. - I sam se iznenadim koliko je automobila ovdje - kazao je pa krenuo u brojanje. Tako je došao do 20 automobila ukupno, u različitim fazama proizvodnje, a jedan od njih čekao je i na isporuku. 

- I drugi će mu se brzo priključiti. Ukupno 20 automobila je tu u različim fazama proizvodnje, tako da stvari napreduju! - poručio im je Rimac. Netko je u komentare objavio i prihode Rimac Group kako bi pokazao veliki pad od 2021. do 2022., no Rimac je odgovorio i njemu. 

- I? Ovo na snimci je firma Bugatti Rimac d.o.o. Ti pokazuješ brojke za Rimac Group, koja je od 2022. samo Holding društvo - poručio je, dok su ga drugi pohvalili zbog ''pozitine energije''.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Obilazak tvornice Rimac automobili - Upoznavanje s organizacijskom strukturom i aktivnostima Rimac Grupe

Komentara 12

A2
a200
14:25 27.10.2023.

A sto narod vodi brigu o Rimcu ???? Daj se zapitajte sto radi npr. SIEMENS ili ZARA .... Lud i zloban narod ...

PR
principjelannotsdp
17:54 27.10.2023.

Ljubomora i zavist su bolesti. Kod nekih teže bolesti.

Avatar utunelu
utunelu
14:34 27.10.2023.

ti si cisti politicki projekt koliko si auta prodao ili napravio?taj novac umjesto tebi koji zapravo nemas pojma u autoindustriji trebao je ici nekome tko zaposljava 150 ljudi i rade proizvod za siru masu i u vecem broju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije