Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ

VIDEO Mališan (3) zaglavio u aparatu s igračkama: Policajci u čudu gledali kako da ga izvuku

01.02.2024.
u 11:28

Policajac Stuart Power rekao je da u svojoj 11-godišnjoj policijskoj karijeri nikad nije vidio sličan incident.

Dovoljan je samo trenutak da se djeca nestanu i da se dogodi lud nestašluk, ali trogodišnji mališan iz Australije iskoristio je priliku, završio u aparatu s igračkama i veselo se smješkao dok su policajci i njegov otac u nevjerici i čudu gledali što se dogodilo.

Policija u Queenslandu objavila je snimku bezbrižnog dječaka Ethana koji se nalazi u automatu okružen plišanim igračkama Hello Kitty, dok policajci stoje i razmišljaju kako da ga izvuku. Dojava o neobičnom slučaju došla je oko 19:15 po lokalnom vremenu u nedjelju. Iako se dječaku očito nije žurilo da ga se spasi, pažljivo je slijedio policijske upute, puzeći preko igračaka kako se odmaknuo što je dalje mogao i zaštitio. Policajci su razbili staklo i oslobodili ga.

Ethan je potom vraćen svojoj obitelji, a policajac se šalio "osvojio si nagradu, koju želiš?", navodi The Guardian. Ethanov otac Timothy Hopper rekao je novinarima u četvrtak da je "nevjerojatno" koliko je brzo njegov sin ušao u automat s igračkama nakon što mu je okrenuo leđa na "djelić sekunde" dok je bio u kupovini.

“Voli takve strojeve... Kao i uvijek, otvorio je poklopac stroja da bude oportunist. Zatim se, unutar djelića sekunde, uvukao u stroj, a vrata su se zatvorila za njim. Ustao je i shvatio što se dogodilo i bio je kralj planine", istaknuo je otac i dodao kako se njegov sin 'sjajno zabavljao' unutar stroja gdje je ostao 15-ak minuta

“Poslao sam poruku svojem starom ( djedu dječaka, o.a.) i on me pitao koliko imamo kovanica od dva dolara. Bilo je prilično smiješno”, rekao je otac nestašnog dječaka i dodao: "Bilo je malo negativnih reakcija na društvenim mrežama, ali djeca će ostati djeca, mogu se pokrenuti u tren oka."

VEZANE VIJESTI

Hopper je rekao da je u to vrijeme nazvao tvrtku koja je zadužena za automate s igračkama, čiji su zaposlenici bili zbunjeni s onim što se događalo.

"Pitali su me koliko sam novca stavio u automat ili koliko je novca zapelo u uređaju. Moj odgovor njima je bio 'jedino što je zapelo u uređaju je moje dijete i vrlo rado bih ga natrag'", kazao je Timothy Hopper.

Policajac Stuart Power rekao je da u svojoj 11-godišnjoj policijskoj karijeri nikad nije vidio sličan incident.

"Kada smo primili poziv, malo smo se nasmijali u autu. Obojica kao očevi, razmišljajući što bi naši dječaci učinili", rekao je Power i dodao: "Djeca su djeca. Moj dječak ima četiri godine i čudi me da nije učinio slično."

VIDEO: Baka ne želi besplatno čuvati unuku: 'Želim barem 18 eura po satu!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije