Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin
Povratak na članak

VIDEO Major JNA Zdravković optužen za paljenje Čilipa

Zdravković na snimci priznaje da je Čilipe spalio jer su mu odande gađali i ubili vojnike

Komentari 5

KV
kviki111
06:20 06.12.2012.

Često vozim kroz Pakrac i okolna sela, sve sravnjeno sa zemljom! Ali iako su poznati počinitelji nije podignuta ni jedna optužnica! Umjesto toga stavljeno je ograničenje brzine kroz ta sela 90 (devedeset) kilometarta na sat da putnik u tranzitu što manje registrira temeljitost hrvatske vojske

VL
OB
-obrisani-
20:21 05.12.2012.

vidi vidi sad se pa sjetili,heehehhehe

VL
DO
downunder
20:25 05.12.2012.

Prvo ne piše se Ćilipa nego Čilipa. Drugo ta snimka potoji godinama a DORH se tek sad sjetio i to ne DORH iz Dubrovnika nego iz Splita. Sramota!

VL
BO
bosut1
09:29 06.12.2012.

kviki,kao prvo nemoj lagat ko srbin,a kao drugo preporucio bih ti da ponekad proputujes i ostale dijelove Hrvaske,npr. prodji kroz Vukovar i obavezno posjeti Spomen obiljezje na Ovcari.

VL
LI
Livi
17:15 06.12.2012.

Kakvi su neki Srbi blesavi i sami sebi skacu u usta. Onaj Nikolic ustvrdio da je Vukovar srpski grad, a unistavali ga gore nego ijedan neprijateljski grad. Za Dubrivnik su isto tvrdili da je njihov, cak su i Rudera Boskovica, Dubrovcanina prisvajali, a i na njega u jednom danu ispalili 2000 granata. Nista od " prekomjernog granatiranja" da citiram mudrace iz Haaskog suda, a posebno one koji su glasovali za osudujucu presudu Gotovini i Markacu. O tim bi se cinjenicama trebali izjasniti Pupovac, Dacic i Nikolic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.