Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan susret

VIDEO Majka s bebom došla u zoološki vrt, a sve je iznenadila reakcija gorile

Gorila i beba
YouTube screenshot
11.05.2021.
u 14:16

U jednom trenutku gorila je podigla ruku na staklo kao da pokušava malenog Canyona primiti za ruku...

Amerikanka Emmiliy Austin doživjela je neobičan susret s Kiki, ženkom gorile, u bostonskom zoološkom vrtu Franklin Park, a video koji je snimio njen suprug Michael postao je viralan.

- Bila sam zapanjena. Promatrala nas je iz svoje spilje i pomislila sam kako gleda u našeg petomjesečnog sina Canyona - rekla je Emmily te dodala kako je Kiki provela oko pet minuta uz zaštitno staklo mašući i gledajući u njenog sina kojeg je držala u naručju.

 

U jednom trenutku gorila je podigla ruku na staklo kao da pokušava malenog Canyona primiti za ruku, a potom je uzela svoje sedmomjesečno mladunče Pabla i podigla ga uz staklo kako bi ga pokazala Emmily. Uz Pabla, Kiki ima još četiri kćeri.

- Njeno lice bilo je prepuno ljubavi. Pokazivala je svoje mladunče mojoj bebi - rekla je oduševljeno Emmily te dodala kako se nada da će opet moći posjetiti zoološki i družiti se s Kiki i njenim Pablom.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Anezka
19:11 11.05.2021.

Kako je tužno vidjeti te prekrasne pametne majmune u kavezima 😥😥😥 I koliko šašav moraš biti da tako malo dijete vucaraš po zoološkom vrtu

DU
Deleted user
23:50 11.05.2021.

odvratno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije