Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSLOBODILI JOJ BEBU
Povratak na članak

VIDEO Majka dupina izrazila zahvalnost ljudima: Predstava oduševila ribare

Iako trenutačno ne postoji procjena brojnosti populacije na svjetskoj razini, broj dobrih dupina u Jadranu procijenjen je na oko 10 tisuća jedinki, a broj jedinki prugastog dupina procijenjen je na oko 20 tisuća.

Komentari 28

RE
rennes
14:57 11.09.2019.

Za promjenu nešto jako, jako pozitivno što bar djelomično vraća vjeru u ljudski rod! Prelijepe životinje!

VL
SU
Superhero
14:22 11.09.2019.

predivno!!! kakav spektakl - nego nije mi jasno sto se zovu dupini a ne delfini.. obitelj moje mame koji je 100% hrvatskog podrijetla kaze delfini..

VL
DU
Deleted user
15:24 11.09.2019.

Lijepo, ali nije mreze postavio morski pas -tigar ili mozda morski ktastavac...zna se tko je tako da smo i dalje stoka.

VL
Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
15:17 11.09.2019.

Sono bellisssimi!...dobre delfine na Jadranu triba zaštiti od zagađenja mora i prekomjernog izlova morskih organizama koji im služe za hranu...jer će ih u protivnom biti sve manje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.