Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET KAKAV SE PAMTI

VIDEO Kakav ulov: Otišao u ribolov pa upecao - veliku bijelu psinu

Lovio ribu pa upecao - morskog psa
Foto: Wochit
1/5
19.06.2021.
u 22:41

Morskog psa su pustili na slobodu, a on je otplivao neozlijeđen.

Kapetan ribarske brodice Jeff Warford nikad nije mogao ni sanjati da će uloviti više od dva metra dug primjerak velike bijele psine. Njemu se na udicu uhvatila životinja koja mnogima predstavlja najgoru noćnu moru. 

Zajedno sa svojim ribarima Jakeom Bowlesom i Ilanom Shemeshom nalazili su se na brodici nešto više od 1,6 km od obale New Jerseyja, a cilj im je bio uloviti vršalice morskih pasa.  

- Ove godine vršalice morskih pasa su jako često u neposrednoj blizini plaže jer su u ovom trenutku u migraciji. U jednom trenutku ribički štap počeo se nekontrolirano pomicati - kazao je kapetan Warford i naveo kako nakon 15 minuta borbe je shvatio kako je to ustvari velika bijela psina. 

- To je bio prvi puta da sam ulovio ili vidio veliku bijelu psinu. Bavim se ribolovstvom čak 35 godina, a profesionalno od 2014. godine - naveo je. Pretpostavlja kako je velika bijela psina koju je ulovio bila oko 2 metra duga i teška oko 54 kilograma. Morskog psa su pustili na slobodu, a on je otplivao neozlijeđen. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DP
d0m_p3r1gnon
00:11 20.06.2021.

Zasto su ga pustili? Za boga miloga pa moze nekoga ubiti. Ako su ga vec ulovili trebali su ga izvaditi

Avatar Barba
Barba
07:51 20.06.2021.

Čemu ovakvi naslovi gdje se tek kad otvoriš tekst vidiš da je to u USA? Isto kao RTL. Na početku sezone uvijek ponavljaju seriju filmova Ralje.

68
68212906
00:20 20.06.2021.

Našli minu ali je ostavili da spava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije