Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT OMIIŠKE OBILAZNICE

VIDEO Letjelo na sve strane: Tijekom miniranja brda kamenje oštetilo kuće i automobile

Youtube screenshot
28.04.2021.
u 11:00

Na projektu se radi punom parom, a paralelno s tunelom gradi se i pješački prolaz koji će postojati u slučaju da dođe do nesreće u tunelu

Radovi na omiškoj zaobilaznici zakomplicirali su se u utorak nakon što je tijekom miniranja padina Omiške Dinare dio kamenja odletio do mjesta i tako oštetio neke kuće i automobile. U to vrijeme nije bilo prolaznika pa ni nije bilo ozlijeđenih, prenosi Dalmacija Danas

- Za vrijeme miniranja poletjela su kamenja na sve strane. Oštećena je hauba jednog automobila, napukao je zid kuće, bilo je oštećenih krovova. Također, kamenje je padalo po ulici i sva sreća da u to vrijeme nitko nije prolazio jer je moglo biti i ozlijeđenih, kazala je jedna od stanovnika Omiša. 

Na projektu se radi punom parom, a paralelno s tunelom gradi se i pješački prolaz koji će postojati u slučaju da dođe do nesreće u tunelu, a bit će dugačak 380 metara.

Izvođač radova tvrtka Strabag odmah nakon incidenta stigla je do naselja u kojem su se oštetile kuće i automobili. 

- Obećali su sanirati apsolutno svu štetu. Barem s te strane su korektno reagirali, tu nemam što reć. Veći je problem što je zapravo sigurnost ljudi bila ugrožena, a to nije jasno bilo najavljeni ni istaknuto, govori mještanka. 

Ključne riječi

Komentara 1

NA
navijala
14:11 28.04.2021.

Ne ometajte ih neka i dalje krče da što prije završe ovu obilaznicu,da mi ovi Omišani više ne prigovaraju da prebrzo vozim. Par puta sam bio stvarno bezobrazan,molim oprost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije