Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGAŠENI SU ŽIVOTI

Nakon stravične nesreće Knin proglašava Dan žalosti: Jedan od poginulih imao je troje djece

Knin: Dvije osobe smrtno stradale u sudaru dva automobila
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
27.04.2021.
u 19:57

Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

Nakon stravične prometne nesreće u kojoj su poginule dvije mlade osobe, Gard Knin sutra će (srijeda, 28. travnja) proglasiti Dan žalosti koji će se obilježiti spuštanjem zastava Republike Hrvatske i Grada Knina na pola koplja na zgradi gradske uprave te na ostalim zgradama u kojima je sjedište pravnih osoba ili fizičkih osoba koje obavljaju samostalnu djelatnost.

Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

'Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti', poručili su iz kninske gradske uprave nakon velike tragedije.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u mjestu Vrbnik kraj Knina oko 23.20 sati smrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači, dok je 23-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život.

Poginuli 27-godišnjak iza sebe ostavlja troje djece

27.04.2021., Knin - Na zupanijskoj cesti Oklaj-Vrbnik dvije osobe su smrtno stradale u prometnoj nesreci u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Do prometne nesreće na cesti Oklaj – Vrbnik došlo tako da je 27-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja u odnosu na osobine i stanje ceste, na ravnom i neosvijetljenom dijelu ceste naletio na osobni automobil Mitsubishi, odnosno na otvorena vrata Mitsubishija i 26-godišnjeg vozača koji je stajao pokraj vrata. U tom trenutku 26-godišnji vozač Mitsubishija zaustavio je svoj osobni automobil na sredini kolnika pokušavajući otkloniti nastali kvar.

"Od udara je vozač Volkswagena odvaljenim vratima zahvatio 26-godišnjeg vozača Mitsubishija i zatim sletio izvan kolnika i udario u suhozid. Na mjestu događaja smrtno su stradali 27-godišnjak i 26-godišnjak, oba vozači osobnih vozila, dok je 23-godišnji putnik iz Volkswagena zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je nakon liječničke obrade u OB-u Knin prebačen u KBC Split na daljnje liječenje. O navedenoj prometnoj nesreći biti će obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku", rekao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić.

 

 

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
22:10 27.04.2021.

troje djece a ludirati usred noći

OB
Oblivion
21:23 27.04.2021.

Čitam na drugom portalu da su bili ljubitelji "lude" vožnje. Šta lik nije znao trokut postavit ili barem sva četiri žmigavca, bar oni rade ako auto crkne

BA
baranja2
21:54 27.04.2021.

Kao sto napisah prije dva dana , nekultura u prometu jos jednom uzima svoj danak, dva izgubljena zivota , djeca ostaju sirocad, drzava gubi pucanstvo. Pa ljudi u ministarstvu poduzmute nesto mrdnite te svoje debele guzice donesite nove strozije zakone,e, poboljsajte edukaciju mladih vozaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije