Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAORUŽANI RAZBOJNICI

VIDEO Krici su odjekivali ulicom kada su joj došli na vrata, no pohod tu nije stao

Foto: Screenshot
1/3
03.05.2019.
u 16:47

Nakon što su dobili ključeve automobila ušli su u vozilo i odvezli se u Penley Gardens u Wombourneu. Tamo su provalili u drugu kuću i ukrali set ključeva. Vlasniku su prijetili mačetom prije nego su ukrali automobil.

Krici bespomoćne žene odjekivali su ulicom Victoria Road u britanskom gradu Bridgnorthu 30. lipnja prošle godine dok su maskirani razbojnici pokušavali provaliti u njenu kuću i ukrasti ključeve automobila.

Naoružani maljem i sjekirom počeli su se probijati u kuću, a sada je objavljena snimka nadzorne kamere kuće koja pokazuje kako se drama odvijala.

- Daj mi ključeve, daj mi ključeve - vikao je jedan od razbojnika dok je pokušavao provaliti u kuću. Uznemirena vlasnica molila ih je da odu.

Nakon što su dobili ključeve automobila ušli su u vozilo i odvezli se u Penley Gardens u Wombourneu. Tamo su provalili u drugu kuću i ukrali set ključeva. Vlasniku su prijetili mačetom prije nego su ukrali automobil.

Njihov pohod nije trajao dugo budući da su uhićeni u roku od pola sata u Wolverhamtponu. Ukupno su uhićene tri osobe Darius Woodstock, Anthony Everitt i 16-godišnjak čiji identitet nije otkriven.

Woodstock je dobio sedam godina zatvora, Everitt 10 godina i šest mjeseci, a maloljetnik šest godina.

Komentara 4

OB
ObrenM
17:01 03.05.2019.

Maloljetnik dobio 6 godina.To bi kod nas najvecim dijelom rijesilo maloljetnicko divljanje.

DR
Drmiha
17:18 03.05.2019.

pa koliko sam razumio ovi su krali samo ključeve po kućama.

Avatar navijač
navijač
16:57 03.05.2019.

Eto da se unutar kuće smije držati i upotrijebiti vatreno oružje , ovako nešto ne bi nikom palo na pamet. Ovako svi šute i mole boga da ne dođu njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije