Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMLJEN DILJEM RH

VIDEO Klapa Sveti Juraj objavila pjesmu ' 'Ne damo te nikom' povodom 30. obljetnice osnivanja HV-a

Screenshot
26.05.2021.
u 12:46

Montažu spota napravio je Goran Resovac.

Klapa 'Sveti Juraj' Hrvatske ratne mornarice objavila je novu pjesmu 'Ne damo te nikom' povodom 30. obljetnice osnivanja i ustrojavanja Hrvatske vojske. 

Glazbu i tekst pjesme je napisao Tonći Ćićerić, šef dirigent Orkestra HRM-a, a aranžman Mario Božić, umjetnički voditelj klape. Spot za novu pjesmu mornaričke klape snimljen je u proizvodnji Odjela Multimedijalnih sadržaja SSOJI MORH-a u Vukovaru, Zagrebu, Kninu, i Primoštenu.  Montažu spota napravio je Goran Resovac.

 

Pjesma je posvećena svim hrvatskim vojnicima koji su branili i obranili Hrvatsku u Domovinskom ratu, ali i mladim generacijama hrvatskih vojnika koji danas ponosno nose odoru pobjedničke Hrvatske vojske kako u Domovini tako i diljem svijeta.

Ključne riječi

Komentara 4

TM
trade_mark
14:22 26.05.2021.

ne damo te nikom, samo hadezeu!

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:03 26.05.2021.

HiV

DA
DavLan5
15:41 26.05.2021.

Nema do nasih klapa👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije