Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krhotine letjele na sve strane

VIDEO Kamionetom u punoj brzini probio zid i uletio na terminal zračne luke

nesreća u zračnoj luci
Foto: YouTube screenshot
1/2
23.12.2019.
u 19:42

Stravična snimka nadzorne kamere prikazuje kako je vozilo probilo ogradu uzduž zapadnog dijela zračne luke oko 3 sata ujutro.

Četrdesetogodišnji muškarac izazvao je nesvakidašnju nesreću zaletjevši se u punoj brzini kamionetom u terminal zračne luke na Floridi.

Stravična snimka nadzorne kamere prikazuje kako je vozilo probilo ogradu uzduž zapadnog dijela zračne luke oko 3 sata ujutro. Zatim je probio zid aerodromskog terminala, prošao kroz područje za prtljagu te se zaustavio udariviši u pult tvrtke za iznajmljivanje vozila.

Snimka također prikazuje kako se djelatnik za pultom pokušava izmaknuti krhotinama koje su uslijed udara letjele na sve strane.

 

U nesreći je ozlijeđen jedino muškarac koji ju je i izazvao te se nalazi na liječenju u bolnici.

Prije nego je uletio u zračnu luku uočen je kako juri po prometnici Route 41. Još nije točno utvrđeno zbog čega je došlo do nje, a prema prvim spoznajama vozač nije bio u alkoholiziranom stanju.

Materijalna šteta iznosi 250 tisuća dolara. 

Komentara 2

OB
ObrenM
20:12 23.12.2019.

Zar i tamo djeluju islamisti.

AN
antetoni
19:48 23.12.2019.

Kada bi barem napisali u kojoj zracnoj luci se to dogodilo... MOzda i sami ne znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije