Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BIO NITI OZLIJEĐEN

VIDEO Kamera ispred tunela snimila nevjerojatan prizor, vozač je imao neviđenu sreću

slovački tunel
27.11.2022.
u 08:32

Prije ulaza u tunel vozač BMW-a popeo se na betonsku ogradu i doslovce uletio u tunel. Automobil je udario u strop tunela te je pao na kotače

Nadzorne kamere ispred slovačkog tunela Borik snimile su nevjerojatan prizor. Slovačka policija objavila je svojedobno na Facebooku snimku na kojoj se vidi kako BMW prilazi tunelu i lagano skreće u desnu stranu. Prije ulaza u tunel popeo se na betonsku ogradu i doslovce uletio u tunel. Automobil je udario u strop tunela te je pao na kotače.

U BMW-u se nalazio samo 44-godišnji vozač koji je prošao bez većih ozljeda. Nisu objavili koji je točno uzrok nesreće, no poznato je samo da je alkotest bio negativan.

Pogledajte kako je to izgledalo.

>> Članak je izvorno objavljen 2018. godine 

Ključne riječi

Komentara 4

VI
virusbr2
12:49 27.11.2022.

>> Članak je izvorno objavljen 2018. godine ....

VE
Velaga
09:12 27.11.2022.

Koliko godina je star ovaj video? Nemate ništa aktualno?

DU
Deleted user
12:46 27.11.2022.

Taj video sam gledao još dok sam student bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije