Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalno

VIDEO Je li ovo najluđi način za otvaranje konzerve piva?

Je li ovo najluđi način za otvaranje konzerve piva
Foto: Wochit
16.02.2019.
u 18:07

Izraz "razbiti se od alkohola" dobio je novo značenje

Postoji više načina da se otvori konzerva ili boca piva. U nedostatku otvarača za boce, mnogi do željene tekućine dolaze upotrebom svega što im je dostupno, od druge boce do zuba.

S konzervom tih problema nema jer vam za za otvaranje najčešće ne treba posebni otvarač, no to nije spriječilo ove mladiće da za otvaranje pronađu novi način.

Tako je ovaj majstor konzervu otvorio tako što ju je nabio prijatelju u glavu, kojem to očito nije smetalo, već se dao na uživanje u pivu. Možemo zaključiti da ovime izraz "razbiti se od alkohola" dobiva novo značenje.

Pogledajte kako je to izgledalo u ovom videu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije