Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAKRIZA

VIDEO Izgubio živce pa macolom demolirao vlastitu pizzeriju: 'Ne mogu raditi, hvala ti COVID'

Foto: Facebook
15.05.2020.
u 12:20

Vlasnik ugostiteljskog objekta "Fanatic" Gian Mario Fenu (59) na Sardiniji uništio je svoju pizzeriju nakon što je shvatio da bi ga otvaranje iste dovelo u još veće probleme.

Pandemija koronavirusa mnoge ugostitelje i male obrtnike stajala je otpuštanja radnika, velikih gubitaka pa i zatvaranja poslovanja. Ni državna potpora mnogima nije olakšala stvar, a jedan ugostitelj u Italiji doživio je baš takav scenarij.

Vlasnik ugostiteljskog objekta "Fanatic" Gian Mario Fenu (59) na Sardiniji uništio je svoju pizzeriju nakon što je shvatio da bi ga otvaranje dovelo u još veće probleme te bi zapao u još veće dugove nego da je zatvori.

– Ne mogu ponovno otvoriti lokal, hvala COVID – rekao je pa dodao: – Ne krivim nikoga, jednostavno ne mogu nastaviti. Iako je bila zatvorena, pizzerija me je stajala 3000 eura mjesečno. Stoga je uzeo macolu i tako zatvorio biznis koji je bio uspješan proteklih 30 godina.

 

Komentara 2

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:57 15.05.2020.

A nije se sjetio prodati pizzeriju?!

SL
shooshko.luka
23:04 15.05.2020.

Marketing...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije