Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U POLJSKOJ

VIDEO Ignorirao upozorenja: Vlak naletio na vozilo Hitne pomoći, dvije osobe poginule

Foto: Screenshot
1/2
26.07.2019.
u 10:10

Vozač je pokušao parkirati vozilo paralelno uz rampe, no nije uspio te je na njih punom brzinom naletio vlak.

Vozač Hitne pomoći zadobio je teške tjelesne ozljede, a dvije osobe poginule su nakon što je vlak naletio na vozilo na pružno prijelazu u Poljskoj. Incident se dogodio u mjestu Puszczykowo u travnju, a ured tužitelja otvorio je istragu nakon što je pogledana snimka s mjesta nesreće.

U nesreći su poginuli doktor i medicinski tehničar. Nesreća se dogodila 3. travnja kada je vozač ignorirao upozorenja na pružnom prijelazu te je zbog toga zapeo između rampi. Vozač je pokušao parkirati vozilo paralelno uz rampe, no nije uspio te je na njih punom brzinom naletio vlak.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:06 26.07.2019.

Ovo moraju pogledati naši vozaći hitne na obuci i predavanjima. Ako se već i zeznu samo po gasu i razbiti i auto i rampu svi će preživjeti, naravno najbolje je poštivati signalizaciju.

TH
thu
11:50 26.07.2019.

Ovaj video sam vidio barem već tri puta do danas...stvarno dno.

TO
Toni66
16:55 26.07.2019.

Na stradao je strojovođa kao kod nas u Hrvatskoj znamo po novome oni su krivi jer nalete na one koji se nalaza ne pruzi . Jer možda ga je nazvao i reko ja se parkiram tu ..... i Strojovođa moramora stati to sm novo naučio nedavno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije