Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16-GODIŠNJA RUSKINJA

VIDEO Htjela skočiti sa 12 kata, spasili je u zadnji tren

NK Zadar
Foto: Dino Stanin
1/2
13.10.2012.
u 15:02

Nesretna Farida punih je 40 minuta stajala na rubu balkona i prijetila samoubojstvom, a prizor su pred zgradom promatrali zgorženi prolaznici i susjedi

Smjelošću i hrabrošću koja krasi samo malobrojne, jedan vatrogasac u ruskom gradu Stavropolju riskirao je vlasititi da bi spasio život 16-godišnjakinje koja se pokušala baciti s 12 kata.

Nesretna Farida punih je 40 minuta stajala na rubu balkona i prijetila samoubojstvom, a prizor su pred zgradom promatrali zgorženi prolaznici i susjedi. Na mjesto je došao i pregovarač no djevojka je i dalje odbijala mirno sići s balkona. Tada se umiješao hrabri vatrogasac koji se popeo na vrh zgrade te s njega skočio i Faridu lijevom nogom gurnuo nazad prema balkonu.

Snimka dramatičnog spšavanja prikazana je još u svibnju u popularnoj televizijskoj emisiji \'\'Spasitelji\'\', a ovih se dana pojavila na društvenim mrežama te postala popularna u ostatku svijeta.

>>Dječak zapeo pod autom, masa se okupila i podigla vozilo

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:50 13.10.2012.

da je stvarno htela skočiti nebi je niko sprečio.....

OS
osvrt
22:24 13.10.2012.

Sram vas bilo tako se rugati. Kako možete biti tako bešćutni.

MA
mareiaco
06:46 14.10.2012.

Da je tila skočit skočila bi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije