Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA NACIONALNOJ TV

VIDEO Hrvatica na skijanju u Sloveniji postala hit: 'Muž mi se izgubio negdje u šumi... Prelijepo'

Hrvatica Martina
Printscreen TikTok
23.01.2024.
u 13:02

Kamere Radiotelevizije Slovenija snimile su jednu Hrvaticu na skijalištu Pohorje. Njena je izjava uskoro postala hit na internetu.

Kamere Radiotelevizije Slovenija snimale su skijaše na Pohorju. Među njima je bila i Hrvatica Martina čija je izjava vrlo brzo postala hit na internetu. 

"Djeca se skijaju. Muž mi se izgubio negdje u šumi... Prelijepo", rekla je Martina i odmah se glasno i nasmijala shvativši i sama kako je njezina izjava zazvučala. Naravno, njome je nasmijala brojne korisnike društvenih mreža.

@tvzlom Moža izgubila v gozdu 😂 #moz #gozd #pohorje #slovenia ♬ original sound - TV zlom

Zaredali su se brojni komentari. "Kako se slatko smije", "Kraljica", "Top", "Urlam", "Uvijek neke dobre zgode na Pohorju", samo su neki od niza komentara na sve popularnijem videu TVzloma.

VEZANI ČLANCI 

Komentara 3

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
14:26 23.01.2024.

Hrvatica na skijanju u Sloveniji postala hit: 'Muž joj se izgubio negdje u europskoj šumi... Prelijepo da se bar na kratko riješi zabačenog domačeg Balkana i uživa u kulturnoj i lijepoj okolini južne Europe'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije