Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažne veze
Povratak na članak

VIDEO Dirljiva scena iz Amerike: Gradonačelnik New Yorka dao veliku počast Hrvatskoj

Gradonačelnik New York Cityja Eric Adams naglasio je u ponedjeljak da su veze između New Yorka i hrvatske zajednice najsnažnije do sada. Gradonačelnik iz Demokratske stranke, noseći dres hrvatske nogometne reprezentacije po kojem je Hrvatska prepoznatljiva diljem svijeta, sudjelovao je na proslavi 30. obljetnice od otvaranja hrvatskog konzulata i 31. od uspostave diplomatskih odnosa dvije zemlje. SAD je Hrvatsku priznao 7. travnja 1992. godine. Ponedjeljak je proglasio Danom hrvatske baštine.

Komentari 7

Avatar ljutapica
ljutapica
13:54 23.05.2023.

Zar nije najveća hrvatska zajednica u Chicagu?! I zar nisu većinom republikanci 🤔

VL
SE
Serđo23
14:42 23.05.2023.

Oh hvala toj lijepoj državi na svemu u čemu su nam devedesetih "pomogli " ! Nećemo im to nikad zaboraviti !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.