Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVLJANJE NA CESTI

VIDEO Gdje mu je pamet? Rasprava nakon sudara umalo završila tragično

08.03.2019.
u 09:11

Kamera je snimila dio sukoba na kojem se vidi kako se Jagbir drži za haubu bijelog Hyundaija dok ga vozač automobila pokretima pokušava 'skinuti' s automobila.

Mali sudar u indijskom gradu Ghaziabadu rezultirao je sukobom u kojem se 32-godišnji Jagbir morao dobro držati da bi sačuvao živu glavu.

Kamera je snimila dio sukoba na kojem se vidi kako se Jagbir drži za haubu bijelog Hyundaija dok ga vozač automobila pokretima pokušava 'skinuti' s automobila.

Ubrzo ga presreću motoristi i zaustavljaju u daljnjem divljanju. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VinkoL
VinkoL
11:11 08.03.2019.

Ma ovaj, kao i sve članke u ovom portalu, treba kandidirati za sve najveće svjetske nagrade. Bravo Vl, nadmašili ste sami sebe.

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:19 08.03.2019.

Giljam dade dudurezde amanađa đa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije