Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROBLEMI IZGLEDALI NERJEŠIVO'

VIDEO Dubrovačka vijećnica objasnila kako je HDZ riješio sve probleme: 'Jedno jutro smo se probudili'

Gradsko vijeće Grada Dubrovnika
16.06.2023.
u 13:44

Svemu je prethodila rasprava o turizmu u Dubrovniku i u kojem smjeru on ide, a neki su naveli i kako je trenutno turista previše u gradu te da osim hotela nema javnih sadržaja u Gradu. Na to se javila Doršner

HDZ-ova vijećnica u Dubrovniku, Katarina Doršner, postala je hit na internetu kada je objavljena njena snimka u kojoj tijekom sjednice Gradskog vijeća objašnjava kako je Hrvatska uz HDZ riješila svoje probleme. Relativno ničim izazvana, Doršer se popela pred ostatak Gradskog vijeća, i počela objašnjavati.

Svemu je prethodila rasprava o turizmu u Dubrovniku i u kojem smjeru on ide, a neki su naveli i kako je trenutno turista previše u gradu te da osim hotela nema javnih sadržaja u Gradu. Vijećnici su kazali i kako Dubrovnik ide u lošem smjeru, na što je Doršer odlučila dati repliku i ''objasniti neke stvari''.

 - Ne tako davno, u državi smo imali visoku nezaposlenost, imali smo trend rasta dugova, to su bili veliki problemi za Hrvatsku. Izgledali su kao potpuno nerješivi problemi. Jedno jutro smo se probudili i ti problemi više ne postoje. Što mislite bi li to bilo moguće bez turizma i bez Hrvatske demokratske zajednice? - poručila je uz smiješak.

- Usprkos tome što je turistička djelatnost važna za našu državu i grad, mi idemo u dobrom smjeru, ali da bi to nastavili, trebamo regulirati zakonima i propisima - dodala je, pa nastavila govoriti o tome kako je u Berlinu. Anita Bonačić Obradović iz SDP-a javila se odmah nakon Doršner pa se zapitala koliko smo ministara dosad izmijenili.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 4

GR
Greben
16:17 16.06.2023.

Da, da su na vlasti bili nedorasli SDP i politicki nepismeni Most, Mozemo, Zivi Zid i jos poneki Hrvatska bi cvjetala. Njemci, Irci… bi se nama doselili, a nasi ne bi nikamo ni pomislili otici. Sve bi cvalo a posebno kafici i birtije!

Avatar Grubi
Grubi
02:15 17.06.2023.

U pravu je

FR
FranjoTT
14:41 16.06.2023.

HDZ nam je omogućio da zatvaramo osnovne škole i prenamijenjujemo ih u staračke domove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije