Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOSIGURANI VOZAČ

VIDEO Dramatična potjera: U Audiju bježao policiji pa udario u 5 automobila

Jurnjava: Vozač Audija bježao od policije
Foto: Wochit
1/2
05.03.2019.
u 18:36

Na snimci se može vidjeti kako mladić neprestano pretječe na pogrešnoj strani ceste, te udara u pet automobila dok pokušava pobjeći policiji

Uhićen je neosigurani vozač za kojim je policija izvela zastrašujuću potjeru od 100 milja na sat u ukradenom Audiju kojeg je vozio. Christophera Khalfana (22) policajci su progonili gotovo 15 minuta dok je udarao vratolomnom brzinom duž ceste.

Na snimci se može vidjeti kako mladić neprestano pretječe na pogrešnoj strani ceste, te udara u pet automobila dok pokušava pobjeći policiji. Dramatična potjera konačno se završila kada se hrabri vozač kamiona zabio u Audi kako bi blokirao Khaflanov bijeg, te su ga na taj način policajci konačno mogli zaustaviti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pp22
pp22
19:46 05.03.2019.

rasistiički policajci samo zato kaj je crnac sram ihr bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije