Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA U ZAGREBU

Bježao policiji, vozio u suprotnom smjeru i prošao kroz 6 'crvenih' pa dobio astronomsku kaznu

Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
26.02.2019.
u 12:30

Oko 2.35 sati na Čulinečkoj su ga cesti policijski službenici zaustavili, a budući da je prilikom dovođenja u policijsku postaju pokušao pobjeći, svladan je uz uporabu sredstava prisile.

Muškarac (34) iz Koprivnice prouzročio je ove subote pravu potjeru u Zagrebu nakon što ga je policija zaustavila u 2.20 sati na križanju Branimirove i Mandlove ulice

Alkotestiranjem je utvrđeno da vozi pod utjecajem alkohola (0,82 g/kg), a tijekom postupanja muškarac je počeo bježati od policajaca. 

Bježeći u Fordu Focusu koprivničkih registracija, vozio je u suprotnom smjeru te je prošao kroz šest crvenih svjetala na križanjima. 

– U bijegu pred policijskim službenicima osumnjičeni 34-godišnjak počinio je još nekoliko prekršaja u stjecaju (prijelaz preko uzdužne neisprekidane crte na kolniku, vožnja u suprotnom smjeru, naglo usporavanje – kočenje i drugo). Oko 2.35 sati na Čulinečkoj su ga cesti policijski službenici zaustavili, a budući da je prilikom dovođenja u policijsku postaju pokušao pobjeći, svladan je uz uporabu sredstava prisile. Osumnjičenom je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da nije ozlijeđen, a nakon toga je smješten u posebne prostorije na otrežnjenje – stoji u policijskom priopćenju.

Muškarac je priveden na Prekršajni sud u Zagrebu, gdje ga je sudac kaznio s kaznom većom od 23 000 kuna, a zabranjeno mu je i upravljati vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci.

Pogledajte i video: Kobni završetak policijske potjere

Ključne riječi

Komentara 6

KC
Kcro
12:47 26.02.2019.

Ne, nije cigan.

Avatar VinkoL
VinkoL
17:03 26.02.2019.

Manja kazna nego da je pjeval bečarac.

DU
Deleted user
21:30 26.02.2019.

Sto će mu odbijati od socijalne pomoći ili će mu poslati ovrhu na kladionicu ??!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije