Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAGIRAO INSTINKTIVNO

VIDEO Snimka koja je obišla regiju: Slučajni prolaznik nasred ceste spasio život bebi

Instagram
30.07.2022.
u 17:17

Postojala je samo misao da dječak preživi - kazao je.

Drama kakvu će pamtiti majka jednogodišnjeg dječaka do kraja života dogodila se u obrenovačkom naselju Zvečka u Srbiji. Ona se vraćala s bebom od liječnika gdje je bila jer je mališan imao visoku temperaturu. U jednom trenutku primijetila je da je djetetu pozlilo i da se onesvijestio.

Žena je zaustavila automobil u vožnji, uzela dijete sa stražnjeg sjedala na kojem je bio i pokušala mu pomoći. Tada je naišlo drugo vozilo iz kojeg je izletio čovjek koji je uzeo u svoje ruke dječaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Muškarac je položio dijete na tlo i počeo mu davati umjetno disanje. Na sreću, njegov pokušaj spašavanja je uspio. Mališan je počeo davati znakove života, a vrlo brzo stigla je i hitna.

Lokalni mediji doznali su identitet junaka, riječ je o Obrenovčaninu Marku M. Priznao je kako je reagirao instinktivno i da nikad prije nije davao nekome umjetno disanje.

- Postojala je samo misao da dječak preživi - kazao je.

Upitan je li se uplašio, priznao je da je. -  Imam dvojicu sinova. Nema većeg straha od tog da se izgubi dijete - kazao je i otkrio da se čuo s majkom dječaka kojeg je spasio i da je maleni dobro te da neće biti nikakvih posljedica.

Ključne riječi

Komentara 14

MI
Mislav28
18:07 30.07.2022.

Šta je to "regija" valjda susjedstvo

HA
HERCEGOVA@AC
17:45 30.07.2022.

Nema komentara. Baš čudno. Da je bila priča o "U" i "P" bi ih već bilo preko 150, ali koga zanima što je netko spasio dijete.

LU
Luka26
13:04 31.07.2022.

Bravo za ovog savjesnog i hrabrog čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije