Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

VIDEO Djevojčica (5) nestala na Floridi, policajci je našli u močvari

Hillsborough County Sheriff’s Office/X
29.02.2024.
u 22:17

Brza reakcija policajaca bila je spas i pretvorila je moguću tragediju u ponovni susret, objavili su policajci iz Hillsborough Countyja na Floridi

Policija na Floridi nedavno je uz pomoć geotermalne kamere uspjela pronaći autističnu djevojčicu (5) čiji je nestanak prijavljen vlastima. Naime, djevojčica je odlutala te joj se izgubio svaki trag, a policija ju je istog dana uspjela naći živu i zdravu u - močvari. 

 - Mislim da je vidim u šumi - čuje se na snimci koju je objavila policija u Hillsborough Countyju, dok su službenici geotermalnom kamerom pretraživali teren kako bi pronašli djevojčicu. Policajcima na terenu ubrzo je i dojavljeno kako se nalazi nekoliko desetaka metara od njih te da je mogu dozvati, prenosi Sky News.

Policajci su ubrzo i došli do nje, dok je ona stajala usred plitke močvare u šumi. Jedan policajac podigao je ruke, na što je onda i ona podignula svoje te došla do policajca koji ju je podignuo i odveo na sigurno. 

- Brza reakcija policajaca bila je spas i pretvorila je moguću tragediju u ponovni susret. Njihova predanost pokazuje kakva zaštita postoji ovdje u okrugu - objavio je ured policije. 

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije