Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plesom čestitali Božić

VIDEO Djelatnici OB Dubrovnik zaplesali kako bi obradovali ljude: 'Želja je bila da se zaborave brige'

Djelatnici OB Dubrovnik zaplesali
Foto: Screenshot
1/5
24.12.2020.
u 22:53

Ideju su u OB Dubrovnik dobili prošli petak, učili ples u subotu, u nedjelju održali probe, a u ponedjeljak dogovorili lokacije i generalne probe

Djelatnici Opće bolnice Dubrovnik prihvatili su svjetski poznati izazov i plesom čestitali Božić sugrađanima. 

"U ovim teškim vremenima ovim plesom htjeli smo malo razveseliti ljude. Budući da je vrijeme blagdana, želja nam je bila da se zaborave brige i problemi i da se vrati radost u živote", rekla je za DuList dr. sc. Antonija Perović, voditeljica Odjela za laboratorijsku dijagnostiku. 

Izazov se proširio nekolicinom svjetskih zdravstvenih ustanova koje su u ovo blagdansko doba narušeno pandemijom koronavirusa plesom na pjesmu "Jerusalema" južnoafričkog umjetnika Master KG. 

Ideju su u OB Dubrovnik dobili prošli petak, učili ples u subotu, u nedjelju održali probe, a u ponedjeljak dogovorili lokacije i generalne probe. 

"Mislim da je sve skupa vrijedilo truda, ako smo barem na trenutak uspjeli zaboraviti na probleme i opustiti se baš kako bi i trebalo u ovo Božićno vrijeme", zaključila je Antonija Perović.

Komentara 15

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
23:03 24.12.2020.

A tko je radio?

PI
Pipiripi4
23:52 24.12.2020.

Kakvo prenemaganje!!! Kaj nemaju ništa za radit???

MA
Maux
00:58 25.12.2020.

HAHAHAHAHAHAHA TAKO OPASNA BOLEST

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije