Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENI SU POLICIJI

VIDEO Delikventi snimljeni kako uništavaju igralište u Sisku: 'Bolje im je da se sami prijave'

Grad Sisak
16.01.2024.
u 20:40

U snimci koja traje otprilike minutu vidljivo je kako dvojac dodaje granje u već zapaljenu kućicu kako bi se vatra razgorjela, a potom i gledaju vatru kako se širi

Delikventima je najbolje da se sami s roditeljima jave u gradsku upravu, poručio je Grad Sisak koji je ovog utorka na svojim stranicama objavio snimku vandalizma na dječjem igralištu ''Majmunjak'', kako ga nazivaju mještani. Dvojica delikvenata palila su kućicu koja se nalazi na igralištu, vidljivo je na snimci, a zbog svog neshvatljivog ponašanja su i prijavljeni policiji.

U snimci koja traje otprilike minutu vidljivo je kako dvojac dodaje granje u već zapaljenu kućicu kako bi se vatra razgorjela, a potom i gledaju vatru kako se širi. Uz sve prati ih i smijeh, a jedna osoba uspjela je sve i snimiti. 

- Grad Sisak prijavio je dvojicu delikvenata policiji zbog vandalizma nad dječjom kućicom za igru na Majmunjaku. S obzirom na veliki broj nadzornih kamera delikventi će sigurno biti otkriveni te im je najbolje da se sami, s roditeljima, jave u gradsku upravu radi nadoknade štete - poručili su iz Grada Siska, a javnost je bila jednako zgrožena, nazivajući cijeli slučaj ''sramotom''.

- Treba ih kazniti da im više nikada ne padne na pamet! - poručili su pratitelji. Igralište se inače nalazi u samom centru grada, a uređeno je prije koju godinu. 

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar lola lola
lola lola
01:50 17.01.2024.

Koliko moras biti jadan da palis djecje igracke I igraliste. Frustrirani malomni tukci koji nemaju bas nikakvu zanimaciju u zivotu, garant samo igraju igrice u tatinom podrumu.

Avatar Cera
Cera
06:06 17.01.2024.

ove sive hlaaače čak djeluje kao žensko iako ne kužim zašto su im glave zaštičene jer su kriminalci

JF
Jure_Francetić
22:28 16.01.2024.

Koliko će mama mlinaca morati ispeći, zapakirati i prodati da bi platila paljevinu koju je mamlaz izazvao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije