Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRILA SE SNIMKA

VIDEO Dalija Orešković izgubila živce u Saboru: Vi ćete meni govoriti o domoljublju? Bando prokleta

Zagreb: Nastavak 16. sjednice Hrvatskog sabora
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
07.07.2023.
u 17:40

Daliju Orešković naživcirali su zastupnici koji su joj rekli da je branitelje nazvala karcinomom hrvatskog društva pa im nije ostala dužna. Žustra rasprava odvila se jučer u saboru no danas se snimka proširila društvenim mrežama

U Saboru se jučer raspravljalo i izmjenama i dopunama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a tijekom sjednice zaiskrilo je između zastupnice Dalije Orešković i vladajućih iz redova HDZ-a. 

Danas se društvenim mrežama proširila snimka Dalije Orešković koja je u jednom trenutku potpuno izgubila živce. 

VIDEO Dalija Orešković: 'I vi ćete meni danas govoriti o domoljublju, e pa nećete, bando prokleta!'

- U ovakvoj situaciji kad državu potresa ovako velika korupcijska afera što je stvarno dokaz da imamo mafiju na vlasti, vi ćete raditi točno što? Slati poruke neka institucije rade svoj posao... Ma koje institucije? Ove koje ste razrušili? Gdje nam je DORH? Gdje nam je USKOK? - upitala je Dalija Orešković te nastavila. 

VEZANI ČLANCI: 

- Spomenite mi još jednom da mrzim sve hrvatsko, časna riječ, proganjat ću vas jednog po jednog, i u sabornici i izvan nje nakon ovog mandata. I vi ćete meni danas govoriti o domoljublju? E pa nećete. Ponovit ću ono to sam rekla za saborskom govornicom dok me štiti saborski imunitet, zbog svega što ste u Hrvatskoj napravili u proteklih 30 godina još jednom vam poručujem, bando prokleta - rekla je ljutito Dalija Orešković nakon čega je dobila treću opomenu te joj je oduzeta riječ. 

Ključne riječi

Komentara 64

BE
BELA
21:33 07.07.2023.

Mene zanima zašto nigdje nema govora o braniteljima koji su proveli cijeli rat na bojištu, a poslije se vratili na svoja radna mjesta. U međuvremenu su oboljeli i umrli prije umirovljenja. Njihove udovice i djeca nemaju nikakva prava ni novčana primanja neka su cijeli rat bili ma bojištu.

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
18:55 07.07.2023.

Neki njen tamo ujak?! Pa to ne čini nju domoljubnom! Brat pukovnika hrvatske vojske, branitelja Predraga Mišića je bio na drugoj strani dok je on branio Hrvatsku, pa jel bi njega brat trebao činiti manje domoljubom, a nju ujak više?? Ajde Dalija, jedino tvoje ambicije nadilazee tvoju mržnju prema HDZ-u... jer nisi postala ono što si umislila da trebaš biti! Ni udajom, ni razvodom, ni pameću, ni karizmom.... Jedno veliko prrrrrr 🤥

VL
Vladek37
18:41 07.07.2023.

Nebi ju poželio imati za ženu a bome i Benčićku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije