Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjetar ometa gašenje
Povratak na članak

VIDEO Lokaliziran požar iznad Kaštel Sućurca: Vatrogasci će dežurati cijelu noć na terenu

Na terenu su gasitelji iz DVD- a Kaštela, Mladosti i Gomilice, a u pomoć su im stigle i kolege iz Trogira, Okruga, Solina, te Javna vatrogasna postrojba grada Splita

Komentari 5

II
Ivo@Ivano.
16:56 03.08.2020.

Interesantno, uvijek veliki požari uoči Dana pobjede i hrvatskih branitelja. Zanimljivo požara nema na sj. Jadranu, gori samo Dalmacija.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:19 03.08.2020.

Slučajnost...Gore zemlje carskog kupleraja..Od Istoka do juga..

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:40 03.08.2020.

Interesantno kako skoro nikad ne gori na Lošinju, Cresu, Rabu, Krku, velikom dijelu Istre ali zato dolje, od Senja do Privlake. Dok oni planduju kontinetalci im održavaju protupožarne putove i gase vatru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.