Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVESELIO SE

VIDEO Bujice potopile ulice, a veseli Dubrovčanin se dosjetio kako ih iskoristiti za zabavu

Foto: Screenshot
19.08.2020.
u 10:42

I dok su se vozači s mukom probijali kroz poplavljenu Ulicu Ive Vojnovića, Emerson, inače jedan od voditelja na Dubrovačkoj televiziji, zaplivao je na madracu...

Nevrijeme koje je jučer sa sobom donijelo obilnu kišu poplavilo je ulice diljem Hrvatske. I dok su bujice nekima potopile podrume i domove, zarobile ih u automobilima i stvorile im svakojake druge probleme, jedan je Dubrovčanin iskoristio "rijeku" koja se slijevala kroz jednu dubrovačku ulicu za zabavu.

I dok su se vozači s mukom probijali kroz poplavljenu Ulicu Ive Vojnovića, Emerson, inače jedan od voditelja na Dubrovačkoj televiziji, zaplivao je na madracu i nasmijao slučajne prolaznike, prenosi Dubrovački dnevnik.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimci.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:49 19.08.2020.

Znam ga.. dosadno .napadan....htio bi biti mjesni lero,ali čak ni za to nije sposoban....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije