Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Siriji

VIDEO Bomba bačena na igralište, poginulo najmanje 10 djece

Frane Dević pokazuje ugriz
Foto: Frane Šarić
1/2
26.11.2012.
u 11:29

Sirijski aktivist u Deir al-Asafiru, naselju u kojem je bomba bačena, kazao je da ni jedna žrtva nije bila starija od 15 godina

Aktivisti u Siriji tvrde da je vladin avion bacio kasetnu bombu na dječje igralište u naselju Deir al-Asafir istočno od Damaska koja je usmrtila najmanje desetero djece, javlja BBC. Video na internetu prikazuje dječja tijela i njihove majke kako tuguju iznad njih. Sirijski aktivist u Deir al-Asafiru kazao je da ni jedna žrtva nije bila starija od 15 godina. Kazao je i da je 15 osoba ranjeno u napadu te opovrgnuo da se pobunjenici nalaze u naselju, već djeluju u rubnim dijelovima.

U posljednjih nekoliko mjeseci vladu u Siriji optužuje se da koristi kasetne bombe. Vlast niječe te optužbe. Intenzivne borbe i dalje se vode oko glavnog grada. Pobunjenici su u nedjelju zauzeli dio zračne baze.

>> 'Sirijski pobunjenici zauzeli veći dio grada Ras al-Ayna'

 

Komentara 7

DU
Deleted user
12:42 26.11.2012.

Ko god da je ovo napravio nije normalan! Strahota!

OB
-obrisani-
13:34 26.11.2012.

Šta je snimak pokazao? Ništa !

IM
Immanuell
12:26 26.11.2012.

Sve se bojim da je to djelo sirijske vojske..... To je napravila upravo plaćenička bagra što se naziva pobunjenicima kako bi proširila strah, kaos, teror, te pokušala ovo pripisati vladinim snagama. U stvari, tamo više ne znaš tko pije, a tko plaća..... Majmuni i dalje atakiraju trudeći se da nešto zauzmu, kakvo selo ili zgradu, Kurdi na sjeveru sami ratuju protiv istih majmuna, a službena armija ga je us.ala do korica dopuštajući da se sukob razvije i predugo traje..... Izgleda da je isti rezultat kad potkopaš temelje višenacionalne države posvadivši narode u njoj i višereligijske kad posvađaš vjerske fanatike uz koje tamo živi i značajan broj sekularnih.... Dobiješ kašu bez presedana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije