Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vode se žustre borbe

'Sirijski pobunjenici zauzeli veći dio grada Ras al-Ayna'

sirija (1)
Reuters/PIXSELL
09.11.2012.
u 12:37

– Pobunjenici su zauzeli veći dio grada i još se vode žestoke borbe s režimskom vojskom – kazao je Khaled al-Walid

Državni mediji i službeni Damask demantiraju navode da je u žestokim borbama sirijske vojske i pobunjenika u blizini granice s Turskom u Ras al-Aynu, pretežno kurdskom gradu koji je jedan od posljednja dva prijelaza u Tursku koji još nisu u rukama pobunjenika, u četvrtak poginulo 26 ljudi, od kojih deset pobunjenika i 16 vojnika, kao i da je pet turskih civila lakše ranjeno zalutalim mecima tijekom tih borbi.

Khaled al-Walid, jedan od zapovjednika slobodne sirijske vojske u gradu Al-Raka, kazao je za Večernji list:

– Pobunjenici su zauzeli veći dio grada i još se vode žestoke borbe s režimskom vojskom. Sirijska vojska topništvom i zrakoplovima žestoko bombardira položaje sirijske slobodne vojske – istaknuo je zapovjednik Al-Walid te napomenuo da slobodna sirijska vojska kontrolira već 80 kilometara teritorija duž granice s Turskom kao i autocestu koja vodi iz Aleppa prema gradu Hasekeu.

 

Ključne riječi

Komentara 1

HK
Hilari Klinton
13:17 09.11.2012.

Evo ga, pobijedio Obama i odmah počinje navijanje za rat protiv Sirije. Ovaj Hassan me podsjeća na onu talijansku novinarku iz Vukovara šta je izvještavala o "klanju srpske nejači od strane povampirenih Ustaša". _____________________

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije