Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLT GRAĐANA
Povratak na članak

VIDEO Bijesni roditelji postavili šatore ispred Klaićeve: Ovdje ćemo biti dok se ne pojavi Beroš

"Ovdje sam i kao roditelj, ali i kao hrvatski branitelj odlikovan u ratu. Svoje spomenice namjeravam spaliti jer za ovakvu zemlju nisam krvario".

Komentari 107

DU
Deleted user
13:40 10.08.2020.

dobro da nije spalio pohvalnicu iz 5og razreda

VL
TS
Tito sveti
14:47 10.08.2020.

Iz kojeg rata iz ovog od prije 30god ili NOB a i oni mogu imat malu djecu A gdje bi preselili djeciju bolnicu ako ude korona u nju Klaiceva je jedina i glavna djecija bolnica < hr

VL
DU
Deleted user
18:18 10.08.2020.

Žalosno je kad liječnici moraju štititi djecu od vlastitih roditelja i njihovog neznanja. Radije biste teške komplikacije i ev. smrt djeteta samo da dijete ne plače. Djeci koja su u dobi da razumiju, objasni se, crta sa njima što se događa u bolnici i ispriča im se priča kao i da mama i tata ne smiju dolaziti samo zato da bi oni prije ozdravili. Onim večima može se odgovoriti i mobitel pa mogu razgovarati sa roditeljima. 15 min. iskoristiti svaki dan da dijete bar malo vidi roditelje, i da mu se opet kaže, tu sam kratko samo da bi ti brzo ozdravio. Dijete treba pripremiti za ostanak u bolnici. Maleni koji su premali da razumiju itekako tetoše, nose, maze sestre i tješe ih kao mame. Osoblje se testira da bi radilo sa vašom djecom, a svatko od vas može ne znajući donijeti virus. Stoga uozbiljite se za dobro svoje i tuđe djece!

VL
SJ
sjećanje
21:00 10.08.2020.

Kao dijete bijah radi šarlaha 6 tjedana izoliran u bolnici. Nikome nije padalo na pamet protestirati. Gdje se na ovoj planeti pušta roditelje da su sa djecom u uvjetima zaraze. Ovi miriši na plaćene provokatore!

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:35 10.08.2020.

On se borio u ratu?i spalit će spomenicu ?? A tema je sigurnost djece u bolnici... I ja sam se borio u ratu. I dajem potporu strogim protuvirusnim mjerama . I neću spaliti svoju Spomenicu.

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
12:52 10.08.2020.

Ništa mi nije jasno, djeca imaju teške kronične bolesti i time se štite sva djeca, ovi bi ih posjećivali u jeku pandemije koja pogađa samo takve, ostali niti neznaju da je imaju!?

VL
DU
Deleted user
20:11 10.08.2020.

Kampirajte,meni to ne smeta ali... razmislite da covid uđe u bolnicu?? Pa to su djeca teško bolesna izuzetno ranjiva skupina. Ne pišem napamet,izgubio sam malu sestricu baš u toj bolnici,hvala svim zaposle icima čine sve ali nekad gubiš,strašan osjećaj. Pametamet u glavu,nismo mi bitni nego oni slabiji.

VL
DU
Deleted user
14:29 10.08.2020.

Drugim riječima, ući ću u bolnicu do svog djeteta silom i kada god hoću, možda bolestan, a za ostalu djecu baš me briga.

VL
Avatar Golum
Golum
13:21 10.08.2020.

Ovi su najjaci kad krenu...JA sam hrvatski branjtelj i spalit cu sva odlicja i spomenice i bla bla bla....pa spali konjino jedna nek gore, ako si branitelj to nije razlog da imas privilegije sve zive....krkan

VL
ST
Starotopoljanin
15:06 10.08.2020.

zakon treba da vrijedi za sve jednako,ako je propis da je zabranjeno posetama u bolnicu,onda vrijedi za sve,nema veze branitelj ili nebranitelj.kako je drugoj djeci kojima roditelji nisu bili branitelji,nemogu roditelji doci ,i time su se pomirili,i vazno im je da im dijete ozdravi i dode kuci zdravo,tako i ovi ljudi branitelji trebaju postivati zakon klinike,bez uvrede i pardona.normalno da svako dijete zeli i voli da je roditeljuz njga ali ako nije moguce zbog korone treba posivati klinicke upute.

VL
ST
stefj
12:16 10.08.2020.

Hm, onda pustite roditelje da dođu k svojoj djeci, pa ako ih zaraze, neka snose krivicu. Što sad... Ovako im je kriv Beroš, onako će im biti kriv netko drugi ili opet Beroš jer je dozvolio posjete... Sigurno da nije lako kada se ne smije do svojih bližnjih u bolnicu, međutim rizici su toliki, da se zabranom sprječava veće zlo. Neka i jedan roditelj donese virus, mogao bi pobiti sve u bolnici, budući da su radi raznih terapija većina njih bez ikakvog imuniteta...

VL
DU
Deleted user
13:47 10.08.2020.

Taj rat kao da je bio prekjucer a ne prije 25 godina, koliko ta djeca imaju godina?

VL
DM
drazen.muhvic
18:15 10.08.2020.

I ja sam bio branitelj i protiv sam svih vrsta šatoraša (i onih prije i ovih sada i onih ubuduće)!!!

VL
SA
sanikol
12:19 10.08.2020.

Ne treba biti jako bistar da je jedini način zaštite tih "najranjivijih" (u navodnim znakovima jer najranjiviji mogu biti samo jedni od navedenih) da se blizu "naj ranjivijima" na duže vrijeme i često, ne pušta nitko pa niti roditelji ii to max 15 miniuta dnevno. A vi koji ste navikli na postavljanje šatora, nemojte to raditi jer su na vlasti sada vaši i naši.

VL
IN
inot
13:52 10.08.2020.

eee taj šatro šator nemeže

VL
MK
MKinkognito60
09:06 11.08.2020.

Dijetetu je veći stres sa voki-toki napravom ili mobitelom pa zivka i provjerava jeli tata pred bolnicom.. Protest protiv mjere opreza radi korone je vjerovatno potaknut nekom anarhističkom grupom , neću je imenovati, toj grupi je važan nered. Sjeti te se kolika buka je bila radi splitskok staračkog doma, što sve nije politika izmislila, sad kad su posjete i izlasci ograničeni stanje je koliko toliko podnošljivo. Možda netko želi koronu u bolnice pa bi mogli pljuvati po vlasti. Razumijem brigu roditelja ali oni koji koriste brižnost za nered treba kazniti a imao bih i drugih prijedloga ali neću ih napisati jer su zaista radikalni a upereni su prema neopravdanim bundžijama koji kao ne mogu raditi zbog PTSP-a ali mogu voziti imati oružni list praviti nered. Poznajem ljude koji imaju PTSP i rade baš zato jer im je lakše normalno živjeti u društvu i nuditi sigurnost svojoj obitelji. Taj prvi a i ostali koji su mu se pridružli sigurno imaju rizlu papiriće u koje zamotavaju maru jer eto tako lakše podnose teškoće ali i bildaju hrabrost prkoseći sustavu. Sramota

VL
DU
Deleted user
12:40 10.08.2020.

Nek uzmu djecu doma da ih se psihočki ne maltretira... i nek ih sami liječe. Stvar riješena.

VL
AA
aabbcc
13:40 10.08.2020.

To je stvar domova, bolnica da posjete organizuju civilizacijski prema prostoru i uslovima objekta i ovaj kompleksas diktator tu nema sta da se mijesa ili postavite njega za sefa starackog doma .

VL
AD
adler77
06:30 11.08.2020.

Ajde ti kuci tko je sta uspio u ovoj državi....hm i opet branitelji

VL
VH
volim.hrvatsku65
13:15 10.08.2020.

Moje dijete je isto prije 10 god. bilo u Klaicevoj bolnici , ja nisam bio s njim u sobi niti sam KAMPIRAO ispred bolnice ..... Sto bi bilo kada bi svim bolesnicima bila obitelj s njima na PUNOM PANSIONU uu bolnici, kako bi nase bolnice izgledale .... Dragi roditelji , svi mi imamo djecu koju volimo isto kao vi svoju , mozda i vise !!! Ali so je PREVISE, PREVISE JE !!!! Usput , da sam ja vlast , vi bi bili ISPENDRCENI po hitnom postupku !!! Platite privatno lijecenje u Svicarskoj i diktirajte pravila, a nase lijecnike pustite da rade svoj posao !!!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.