Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan potez

VIDEO Bešćutan napad: Udario ženu u glavu jer ga je tražila kartu

Udario ženu u Manchesteru
Foto: British Transport Police
1/2
21.08.2019.
u 09:26

Djelatnica je neko vrijeme dobila slobodno s posla kako bi se oporavila od proživljene traume. Osim psihičkih posljedica zadobila je i masnice i nateknuće lica

Britanska policija traži muškarca koji je snimljen kako na kolodvoru u Manchesteru udara djelatnicu koja ga je tražila kartu.

Bešćutan napad dogodio se prekjučer oko 11 sati po lokalnom vremenu. Muškarac je na mjestu za kontrolu karata prebacio dijete preko pregrade pa udario djelatnicu šakom u glavu, nakon čega je otišao s mjesta događaja.

Djelatnica je neko vrijeme dobila slobodno s posla kako bi se oporavila od proživljene traume, pišu britanski mediji. 

Osim psihičkih posljedica zadobila je i masnice i nateknuće lica.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:06 21.08.2019.

Najprimjerenije bi bilo da ona sad njega udari, ali nekoliko puta.

US
USA
10:15 21.08.2019.

Klasicni engleski white trash. Onako kukavicki pankersko navijackim stilom bez naznaka udarca samo bum. Ne pomaze tu ni lobotomija. Jednostavno je to ljudsko smece koje ne osjeca kajanje niti misli da je napravio bilo sto lose.

IM
Immanuell
12:44 21.08.2019.

i? Što je policija napravila? Jel tko to prijavio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije