Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ih traži

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju

Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju
Foto: Wochit
1/2
12.05.2019.
u 11:44

Napad se dogodio u Guildfordu oko 3 ujutro 11. rujna prošle godine, ali je snimka objavljena tek sad. Mladić je zbog udarca morao na operaciju čeljusti u koju mu je ugrađena pločica. Napadači su opisani kao bijelci stari oko 20 godina.

Britanska policija objavila je snimku napada na mladića kako bi pronašla počinitelja koji ga je poslao na operacijski stol.

Napad se dogodio u Guildfordu oko 3 ujutro 11. rujna prošle godine, ali je snimka objavljena tek sad. Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti kako 19-godišnjaku prilazi nepoznati trojac.

Pogledajte video brutalnog napada:

 

Jedan od njih udara ga u lice, a tinejdžer pada na tlo, nakon čega skupina bježi s mjesta napada dok prolaznici pomažu mladiću.

Mladić je zbog udarca morao na operaciju čeljusti u koju mu je ugrađena pločica.

Napadači su opisani kao bijelci stari oko 20 godina.

Ključne riječi

Komentara 9

JE
Jednakost
12:14 12.05.2019.

Da je pravosudje kako treba nebi se ovakve stvari dogadjale. U vecini slucajeva pravosudje stiti interese okrivljenog, a zrtva prodje sa mizernom satisfakcijom. Samo zatvori sa prislinim radom u ovakvim slucajevima mogu pomoci, naime, "kamenolom omeksa".

KE
kerbi
11:57 12.05.2019.

Ista stvar se gotovo na redovnoj bazi događa u Zg posebno u blizini SC-a gdje se napadaju i mlate studenti. Samo se naša murija pravi glupa kao i u dosta drugih slučajeva.

DU
Deleted user
12:33 12.05.2019.

Uvijek se molim da će takvi miševi negdje naletjeti na "minu", "tvrd orah" i da takav neće imati puno milosti prema njima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije