Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Mustafe Falaha Bakira
Povratak na članak

Vesna Pusić najavila nastavak suradnje s Iračkim Kurdistanom

U Ministarstvu vanjskih poslova prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić održala je sastanak s Mustafom Falahom Bakirom, ministrom vanjskih poslova regije Irački Kurdistan

Komentari 4

Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:55 17.07.2015.

Od kada je "Iracki Kurdistan" drzava da ima ministra vanjskih poslova ? Je li to kao sto je Hrvatska jedno vrijeme imala SAO Krajinu, s svojim tzv. "ministrima" pseudodrzavu u drzavi ?

VL
BB
bblc
06:52 18.07.2015.

Pusićka mu 'pevala-bum cile bum',pesmu lepe brene,voli regijon i gtovo.A što ćemo mi koji ne volimo regijon?

VL
Avatar deziderij
deziderij
07:35 18.07.2015.

Ova, nazovi minstrica, sve što radi radi u korist vlastite štete ove jadne banana države u kojoj i ovakve mogu biti na ključnim funkcijama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.