Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednica udruge Zviždač
Povratak na članak

Vesna Balenović poziva na donošenje zakona o zaštiti zviždača

Bilo bi dobro, smatra Balenović, da se kandidati za osvajanje Banskih dvora prisjete kako su u skandinavskim demokracijama, na koje se pozivaju, zviždači cijenjeni i zaštićeni posebnim zakonima.

Komentari 6

DH
dalibor.hren
07:55 09.12.2015.

Tim zakonom bi Balenovićku odmah trebalo postaviti za ministricu zviždaća, dati joj dvadesetak tisuća kuna plaće i sve ostale beneficije...

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
08:56 09.12.2015.

Gđo Balenović, na žalost potrošili ste se , previše namazani i predobro obučeni, ne ličlite mi na nekoga tko bi tražio bilo kakva prava..., osim hrvatske mirovine, hajte doma .

VL
YI
yoca iz amsterdama
08:32 09.12.2015.

Ajde baba odi sadit luk, postala si naporna a i BABA si!

VL
GI
gilesfra007
09:35 09.12.2015.

Balenovicka je izgubila spor s INAom u Strasbourgu. Znaci da s njenim zvizdanjem ipak nesto nije bilo u redu.

VL
OB
Objektivno...
07:27 09.12.2015.

Koliko vidim iz statuta udruge za zaštitu ljudskih prava "Verbalni delikt" iz Osijeka čije letke su neki dan ovdje u centru Dublina kod Igle dijelili aktivisti Amnesty Internationala, i mi Osječki gastarbajteri u Irskoj podržavamo donošenje zakona o zaštiti zviždača. Možda mi je promaklo, ali čini mi se da ni MOST ni SDP ni HDZ u predizbornoj kampanji nisu ni obećali da bi mogli donijeti taj zakon

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.