Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udomljava se

Veseljak Casper traži dom, a za društvo uvijek radije bira mačku

Casper
Foto: Privatni album
1/4
07.04.2017.
u 20:23

Iako ima četiri godine, Casper je još uvijek zaigran kao štene. Veseo je i pun energije.

Zbog svoje živahnosti treba skrbnika koji će se znati nositi s njegovom snagom, a posebno kad je u društvu pasa. Casper se bez problema druži sa ženkama, ali kad su mužjaci u pitanju igra najčešće završava svađom. No, brzo uči pa će sigurno uz dobar pristup i to savladati. I dok s nekim psima ima problem, mačke su mu najdraže društvo. Naučen je na život u kući i kućni red, a dok čeka dom nešto mora i jesti pa mu svaka donacija dobro dođe.

O njegovim potrebama brine se udruga Indigo, pomoći im možete uplatom na račun HR1123600001102382959, a možete nazvati i njihov donacijski telefon 060/980-980. Casper je cijepljen, čipiran i kastriran, informacije o udomljavanju dobit ćete na 092/33-06-092.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije