Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova Gradiška
Povratak na članak

Vepar napao i teško ozlijedio lovca

Lavež pasa i javljanje traga od samog puštanja navijestila je crnu divljač negdje u blizini

Komentari 3

SI
simeeee
10:25 10.10.2014.

Sram i stid bilo ovog vepra, ovako napasti lovca koji ga je zajedno sa svojih 20 naoružanih prijatelja i čoporom pasa samo htio odstreliti...ovo zaslužuje svaku osudu prema ovoj životinjskoj vrsti!!!

VL
MX
Mister X
10:48 10.10.2014.

te uz velike """napore jedanoga hrbroga lovac """"uspijeva na samo par centi- metara odstrijeliti pomahnitalog vepra. Vidimo tko je ovdje kriv ne pijan čopor lovaca sa dugim i duplim cjevima nego kako nam profesinalac novinar opisuje teško ranjen ali """""pomahnitali"""""itali""""" vepar. Što drugo nego čestitati ne pomahnitaloj dvadesetorici sa oštrim psima što su uspijeli jednu ne pitomu svinju uz toliko malo "gubitaka" nakon puno metaka da ubiju i da se slikaju kao pravi heroji i po"bjednici" u toj teškoj krvavoj borbi za hranu i po-bjedu 20 profesinalaca nad jednom nenormalnom ludom šumskom životinjom ....

VL
Avatar angel!
angel!
11:20 10.10.2014.

hrabri lovac,usamljen sa 20 svojih lovaca i goloruk sa dvocjevkom u rukama i coporom pasa...e bas je hrabar...jos hrabriji je kad ubije srnu koja vazi za jednu od najopasnijih zivotinja podno papuka i psunja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.