Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjedi u Caracasu
Povratak na članak

Venezuela se nalazi na rubu građanskog rata

Guaidóovo pristaše, njih najmanje dvadesetak tisuća, izašli su na ulice glavnoga grada zahtijevajući Madurov odlazak i nove izbore te skandirajući i noseći transparente

Komentari 4

Avatar superhik74
superhik74
18:49 04.02.2019.

Pa to je bio i cilj imperija kaosa. Kada su izgubili petrodolarski monopol od kada je Venecuela prestala primate dolare za naftu i uvela kriptovalutu Petro, imperij se ponasa kao ostavljeni ljubavnik: Ako te ja ne mogu imati onda necee nitko drugi (citaj : Kina). To se dogodilo Iraku kada su ostavili dolar i poceli prodavati naftu za Eure, Libiji kada su predlozili uvodjenje zlatnog dinara, Siriji kada su odbili petrodolarski plinovod Katar-Turska, a evo sada i Venecueli.

VL
JU
Jure7
18:38 04.02.2019.

Nekome to odgovara....

VL
Avatar oxi
oxi
18:51 04.02.2019.

Guaidóove pristaše su "izašle" na ulice dok je Maduro svoje "izvukao". Jadna vam majka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.