Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je uplitanje'
Povratak na članak

Venezuela odbacila ultimatum Europljana: 'Nitko nam neće određivati rokove'

Njemačka, Francuska i Španjolska pozvale su u subotu predsjednika Nicolasa Madura da u roku osam dana raspiše izbore, inače će oporbenog vođu Juana Guaida priznati za privremenog šefa države

Komentari 44

TE
TEUTA
00:12 27.01.2019.

Hvala USA. GOD BLESS YOU ! Da nijesu bile SAD sada na vlast bi bio Milosevic, Causesku, Enver Hodza, Honecker, Sin Mao Ce Tunga, Sadam Husein, Gadafi, Pol Pot.... Sloboda jugoslavenskih naroda bi bio Slobodan Milosevic. Bli bismo dio Sovjetskogog Saveza ili netko slicno Stalinu. Kina bi bila siromasna zemlja kao za vrijeme Mao Ce Tunga. USA nemojte se mijesati u unutarnje poslove svjetskih diktatora. U Venezueli narod umire od gladi a zemlja je jedna od bogatijih zemalja svijeta sa prirodnim resursima. Prije Chaveza narod Venezuela zivio kao narodi iz Zapadne Europe. Narod Irana zivio je bolje za vrijemw Pahlavija nego sada za vrijeme Homeinija Tako je slucaj sa Poljacima, Cesima, Madharima, Rumunima, Albancima . Njemcima Istocne Njemacke itd.. Imao bih milion primjera. Poslije Austrougarske, SAD imaju najdemokratskiju vanjsku politiku u povjesti covjecanstva.

VL
RO
ronyday
11:21 27.01.2019.

Komunistički diktatorski režimi rusije i kine podržavaju zločinca Madura, jer bi se i njihov narod mogao probuditi i dići glavu i u njihovim diktatorskim režimima. Prije 30 godina sam bio u toj divnoj zemlji, bogatoj, zelenoj, sa idealnim zemljopisnim položajem.. Da čovjek ne povjeruje da je moguće da je netko gladan u toj zemlji.

VL
BE
beitsche
21:49 26.01.2019.

EU ne postoji..To je 4 Reich..zahvaljujuci koruptnim gmazovima

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
21:40 26.01.2019.

˝Venezuela odbacila rokove˝ili je to učinila crvena banda na čelu sa madurom?? Dnovinar VL bi trebao pisati vijest a ne agitirati za crvenu gamad, to je najmanje što se može očekivati od napisa u jednom dnevniku koji sebe voli nazivati ˝neovisnim˝

VL
Avatar mason
mason
22:26 26.01.2019.

Od nafte su cak i Arapi razvili drzave a vidi ove sirotinje.Imaju socijalizam i tita zato su sirotinja ka bivsa kugoslavija.

VL
ST
stomugromova
22:00 26.01.2019.

Svi smo mi okupirani od kriminalaca na čelu EU i europskih država.Na vlasti imamo odnarođenu korumpiranu bagru,koja radi za korporativni kriminalni kartel .

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:25 28.01.2019.

Trebali su za uzvrat zatraziti izbore u Francuskoj u roku 7 dana i priznati predstavnika zutih prsluka kao privremenog predsjednika umjesto Macrona koji je izgubio svali legitimitet. Takodjer su trebali proglasiti Jeremy Corbin-a kao novog premijera Velike Britanije i zatraziti od Therese May da odstupi.

VL
Avatar oxi
oxi
22:45 26.01.2019.

Čuj, čuj :"SAD i nekoliko zemalja Latinske Amerike te Albanija već su dali potporu venezuelskoj oporbi". Neznam šta ove naše podguzne anemične mušice čekaju.

VL
DA
danijelrukavina4
22:27 26.01.2019.

A kuda se guraju svi. Ostavite narod Venezuele da sami riješe svoje probleme. Amerikanci sa Trumpom izgleda namjerno "potpiruju" vatru. Kao oni su za demokraciju. A demokracije nemaju ni u svojoj zemlji. Nafta njima treba, a ne narod Venezuele. idemo ovako. Neka narod Venezuele raspiše izbore, a UN i to komisije od svih zemalja svijeta. neka nadgleda izbore. Je li tako može, amerikanci ? Pa kako ispadne. A nafta pripada narodu Venezuele. To da se odmah dogovori.

VL
ST
stomugromova
22:22 26.01.2019.

Irak je imao 360 milijardi barela dokazanih naftnih rezervi.Sa cijenom od $ 75 po barelu to bi bilo $ 27 trilijuna. Ali nije masonsko –cionistička bagra napala Irak iz tog razloga( ma kakvi!) nego je uvela “demokraciju” ,čije razultate vidimo svaki dan.Planiraju napasti Iran da spase svijet od A-bombe, isti oni koji je imaju i koji su zagadili cijeli svijet svojim atomskim pokusima i istrosenim uranom.Ta bagra je počinila genocid RADIJACIJOM nad svim narodima svijeta i otrovala sve životinje i podmorje. Ovako banda soli pamet goyama .... svi se sjecate one scene iz Kuvajta kad je ona mlada medicinska sestra plačući ustvrdila kako su irački vojnici izvadili kuvajtsku djecu iz bolničkog inkubatora i bacili ih na pod, gdje su pomrla ( naravno nikad nigdje niti jedan snimak te djece) Američki i svijetski mediji ( 96 % direktno ili indirektno, u vlasti cionista) brujali su o tome. Naravno da je to prenijela i HRT. Bush i njegov ministar obrane,ogavni cionist, Donald Rumsfeld spominjali su to danima.No zatomje zbog sankcija umrlo 500 000 iračke djece I imate video gdje cionistička kuja Madeleine Albright govori kako je smrt te djece vrijedila cilja ,a to je pljačka iračkih resursa nakon genocida kojeg su počinili.

VL
SS
sokac sa drave
13:13 27.01.2019.

Nakon sto su Ameri uvezli demokraciju u Irak desila se cudna stvar.U jednoj najbogatijoj zemlji sa naftom nije bilo goriva na benzimskim pumpama.

VL
AA
aabbcc
23:17 26.01.2019.

Uz sve troskove novih izbora kakav bi bio kvalitet izbora koji se u roku 8 dana raspisu u jednoj tako nesredjenoj situaciji ? Pa zar ovi u EU misle da su svi narodi bedasti u glavi ?

VL
Avatar Kljusar
Kljusar
07:09 27.01.2019.

većina naroda u venecueli će nakon uvoza tzv demokracije živjeti lošije

VL
AA
aabbcc
00:15 27.01.2019.

Njemačka, Francuska i Španjolska __ trebali su predloziti da Zuti u Parizu skupe potpise za izbor novog presidenta u Venecueli !

VL
SS
sokac sa drave
13:13 27.01.2019.

Nakon sto su Ameri uvezli demokraciju u Irak desila se cudna stvar.U jednoj najbogatijoj zemlji sa naftom nije bilo goriva na benzimskim pumpama.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
22:12 26.01.2019.

SAD bi možda trebao obaviti operaciju kao u Čileu 70-tih godina. Potplatiti korumpirane generale, takvih se uvijek nađe, poslati specijalne snage i agente i ubiti izabranog predsjednika u predsjedničkoj palači, uvesti teror vojne hunte i tisuće ljudi likvidirati, uglavnom intelektualaca. A zatim odvesti zemlju u ekstremizam i diktaturu, tretirati je kao svoju koloniju i koristiti danas Čile kao destinaciju za prisilni seks s redovnicama, kako je opisano u dokumentima koje je dobio papa Franjo. Europski put je kao onaj u Libiji. Bombardirati dom predsjednika i ubiti u kolijevci novorođenčad i djecu ispod 5 godina, unuke predsjednika. Poslati britanske i katarske komandose da se obračunaju s nositeljima vlasti. Oteti sav libijski kapital u britanskim i drugim bankama i nikada ništa od toga ne vratiti Libiji. Sve izvore staviti pod kontrolu britanske naftne kompanije BP. Huškati plemenske ratove i ne dozvoliti bilo kakvu uspostavu demokracije. Gledati očajne ljude kako bježeći iz tog umjetno izazvanog pakla idu na more u kojem i pogibaju. Hrvatska je potpuno podržala akciju u Libiji, to čak nije bilo niti pitanje desnice ili lijevice, već sluganstva i neprincipjelne politike nasilnog otimanja prirodnog bogatstva i rezervi zlata. Sumnjam da je Hrvatska imala ikakve koristi od toga. Libija je danas opljačkana od Velike Britanije i ekipe podrške i nema ništa od sretnog života tamo.

VL
DU
Deleted user
11:40 27.01.2019.

Bit ce rata

VL
TO
Toni70
12:02 27.01.2019.

Venezuela odbacila ultimatum Europljana: Koji je proizašao po naredbi Amerike 'Nitko nam neće određivati rokove'

VL
ST
stomugromova
22:30 26.01.2019.

Genocid nad Iračanima------Genocid je uništenje u dijelu ili cjelini narodne,etničke,rasne ili vjerske skupine. Definicija genocida: a) ubijenje članova neke zajednice( zapad je odgovoran za smrt preko milijun Iračana,pogl. britanski Opinion Research Business (ORB).…b) uzrokovanje teških tjelesnih i mentalnih povreda(Svi se sjećamo snimki iz Abu Ghraiba, i stotine tisuća žrtava bombardiranja.Pog.”Death Made in America” I... Photos of Babies Deformed at Birth as a Result of Depleted Uranium (DU) 2003)… c) namjerno načinjeni uvjeti života,sračunati da unište dio ili cijeli narod( Još jednom se sjetimo sankcija kad je preko 500 000 iračke djece umrlo od gladi i bolesti.Prisjetimo se uništenja vodoopskrbnog sustava)…d) poduzimanje mjera da se smanji broj novorođenih ( glad ,bolesti,istrošeni uran,pogl. Death Made in America,pogl.video” Marine Speaks Out on Using Depleted Uranium Munitions in Iraq “)… e) oduzimanje djece od jedne zajednice i predavanje te djece drugoj ( koliko je iračke djece zavrsilo na zapadu pa čak i u rukama homoseksualaca i pedofila.Prisjetimo se rijeci Seymor Hersh-a:”…Vidio sam video zapise( preko 40) iz Iraka gdje homoseksualci iz CIA siluju i sodomiziraju iračku djecu pred očima njihovih majki….”

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.