Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvidi prijetnje
Povratak na članak

Bujanec kazneno prijavio Stipu Milanovića

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su zaprimili kaznenu prijavu te su naveli da su izvidi u tijeku

Komentari 216

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
09:14 05.10.2015.

Što povezuje Zorana Milanovića, peruanski narkokartel, jednu od najvećih banaka u Zagrebu i Antu Bakovića, bivšeg zamjenika šefa hrvatske krovne obavještajne agencije (HIS) involviranog u neke od najgorih kriminalnih afera početkom prošlog desetljeća kad se u Zagrebu vodio oružani rat dvaju klanova, hercegovačkog i knežijskog? Povezuje ih, ako je točna rekonstrukcija vodećih hrvatskih novinara – biznis biznismena Krešimira Milanovića, mlađeg brata Zorana Milanovića. ”Za njega ja”, kaže premijer, ”ne mogu odgovarati!” No, Krešo se u sklapanju poslova oslanja upravo na bratov autoritet, svjedoči bivši ministar financija, Slavko Linić, koji je objasnio da je dečko ”više od sto puta” intervenirao u Poreznoj upravi oko poslova nekih svojih partnera. A sad se pokazalo da ga je Zoran spreman zaštiti autoritetom svoga ministarstva financija kojim upravlja novi poslušni kadar Boris Lalovac! Krešo ima 45 godina i o njegovu predživotu ne zna se puno – nije završio fakultet, nego je postao, navodno, NKV građevinski poduzetnik. Kao i oca, Zoran Milanović ga je nastojao zadržati u dubokoj pozadini, s tim što je za Krešom u posljednje četiri godini ostajao dug trag afera i propalih poslova (a tata je od afera imao jedino verbalni nasrtaj na zagrebačkog smetlara slabih živaca). O Kreši su novine pisale samo sporadično, što nije čudno uzme li se u obzir kakav je medijski teror zavela SDP-ova vlada. Nikad se u Hrvatskoj nije vodila tako restriktivna politike prema novinama i novinarima. Tuđman te tužio sudu, Sanader nastojao potkupiti, ali Milanović i Josipović unijeli su u zakon i četvrti stupanj kaznenog progona – institut ”blaćenja”, koji sucu omogućuje da osudi novinara koji objavi istinitu vijest, ako ta istina škodi tužitelju, a ”nije u javnom interesu”. Na sudu ti, dakle, više ne vrijedi dokaz istine. Svim političarima sviđa se ta legislacija, ali jedino su Milanović i Josipović bili dovoljno bezobzirni i antieuropski orijentirani da to pretoče u zakonsku normu.

VL
SO
Somelier
09:18 05.10.2015.

Honduras, da mi je tebe vidjeti koja si ti figura. Ako i imaš možda visinu ali si sigurno impotentan. Normalan čovijek se ne izruguje drugome jer svaki je onakav kakovoga je bog stvorio i svaki ima neke svoje kvalitete. Bujanec ne valja zato što je prijavio staroga k omunjaru Milanovića.

VL
KB
krešo_brat_od_zokija
09:20 05.10.2015.

stari mogli smo to odradit u tisini a ne ovak da svi znaju, vec sam sve dogovorio i sad si me sjeb#?$%

VL
BO
borovina1981
09:22 05.10.2015.

Baš me zanima koliko brz će Ostoja biti po ovom predmetu??

VL
DU
Deleted user
09:25 05.10.2015.

Ova je novinarka "zaboravila" dodati da je komunjara zaprijetila da treba i njega (Bujanca) i G. Malica treba isprebijati NAMRTVO.

VL
DU
Deleted user
09:27 05.10.2015.

kad već spominjemo premijer...prije mjesec-dva ministar lalovac je najavio uhićenja i velike procese protiv utajivača poreza. nekim čudom više se o tom ne priča, lalovac šuti, mediji ne smiju pitati. jel istina da je braco krešo i u toj priči i da je zato sve stopirano !?

VL
DU
Deleted user
09:35 05.10.2015.

za brata g.Milanovića je dokazano, dakle postoje svjedoci i papiri, da je urigirao kod državnih tijela i firmi za svoj interes. postoji li veći i jasniji sukob interesa ?! ostojiću ???

VL
DU
Deleted user
09:25 05.10.2015.

stari je zaglavio u 45. , a tako je i sina odgojio očito. pohvala za ivanu jakelić što je ovo objavljeno ! ima nade za Hrvate.

VL
SP
Spezispezi
09:38 05.10.2015.

Cenzura radi više nego ikada. Namjerno se reže bitan dio onve izjave i vijesti. Prijetnje nisu bilo kakve, nego je riječ o prijetnji smrću, a ne nekim batinama, a to je sasvim drugačija vijest nego je objavljeno. Očekujem da cenzori ekspresno maknu i ovaj post !!!

VL
BI
bigstar
09:25 05.10.2015.

kada tako nesto izjavi otac premijera za kozjeg se zna da koristi policijski uskok za obracunavanje s politickim protivnicima i ciji brat ima siroke veze s kriminalnim podzemljem onda to ima posebnu tezinu i tu prijetnju zaista treba shvatiti ozbiljno...

VL
TR
Trojanac
09:23 05.10.2015.

Vrijeđanje, prijetnje i napadi se ne smiju događati.

VL
SA
santos008
09:36 05.10.2015.

Bude li slusao cacu,ove godine,zabiljezit cemo i rast lopate po stanovniku.

VL
OB
ObrenM
09:38 05.10.2015.

Strpimo se do poslije izbora.Ako bude pravde svi Milanovici i njihovi poltroni biti ce primjerno kaznjeni.Strah me je jedino da se kao u slucaju Mesica ne primjeni dozivotna zastita na ove koji razaraju domovinu.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
09:57 05.10.2015.

Stipe Milanović nije rekao da ih treba "prebiti...", "nego prebiti na mrtvo". Dakle, to je prijetnja smrću novinarima od strane ex-komunističkog funkcionera i oca dvojice dobro umreženih sinova. Odmah zatvor za Stipicu.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
09:23 05.10.2015.

triba mu je samar opalit..ahahahah

VL
Avatar oneworld
oneworld
10:53 05.10.2015.

Ako je ovo pravna država onda bi ovaj Milanović trebao odgovarat za izrečene prijetnje.

VL
Avatar onoffon
onoffon
10:10 05.10.2015.

Baš me zanima kako bi naši 'nezavisni' mediji odreagirali da je ovako nešto izjavio Karamarkov otac?

VL
DU
Deleted user
09:47 05.10.2015.

Kad se sad ovako ponasaju u predizbornoj kampanji zamislte sto bi radili da dobiju jos jedan mandat?

VL
GU
gustirna
11:15 05.10.2015.

Izvidi su tajna a udba odmah o tajnoj izjavi obavjesti svoje udbaske medije.....hihihi.....

VL
ĆA
ćaćaća
10:18 05.10.2015.

nasljednici skh od 45 do danas zataškavaju svoje krađe i lopovluke jer su umreženi od pravosuđa na dalje ..svi koji ih pokušavaju razotkriti su na stupu srama njihovih medija a onda ih policija istražuje kako bi ih se diskreditiralo i u javnosti prikazalo kao loše dečke..jako jeftino i prozirno..mislio sam da su ta vremena iza nas ali na žalost još ne...

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.